MEER DAN 65 VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN

Met zijn stevige ladderchassis en moderne veiligheids- en rijassistentiesystemen verzekert de Jeep® Wrangler u van een optimale bescherming bij al uw avonturen. Standaard is hij onder andere uitgerust met dodehoekbewaking met detectie van kruisend verkeer achter de auto, parkeersensoren vóór en achter, een ParkView® -achteruitrijcamera met dynamische hulplijnen in het camerabeeld, elektronische stabiliteitsregeling (ESC) met elektronische rolbeperking en vier airbags.

image

NOOIT MEER PARKEERSTRESS

Met verschillende moderne hulpmiddelen maakt de nieuwe Jeep® Wrangler in- en uitparkeren kinderlijk eenvoudig.

STERK EN ROBUUST

De van hogesterktestaal vervaardigde en stevig in de vloer verankerde B-stijlen bieden extra bescherming bij botsingen van opzij en verhogen de torsiestijfheid van de auto. De brandstoftank bevindt zich veilig tussen de draagbalken van het chassisframe en is voorzien van een 2,5 mm dikke bodembeschermplaat voor extra bescherming in het terrein.

image

VOORKOM ONNODIGE BOETES

De actieve snelheidsbegrenzer van het cruise control-systeem van de Wrangler helpt u bij het voorkomen van snelheidsboetes door onoplettendheid.

image

KEYLESS ENTER-'N-GO-SYSTEEM

Dit systeem maakt het mogelijk de portieren en achterklep te ontgrendelen zonder dat u de sleutel zelfs maar uit uw zak of tas hoeft te halen.

image

FORWARD COLLISION WARNING PLUS

Het innovatieve Forward Collision Warning Plus-systeem waarschuwt u tijdig bij een dreigende botsing op een voor- of tegenligger. Radar- en videosensoren detecteren wanneer de Renegade te snel een ander voertuig of een groot obstakel nadert en assisteren u om een ongeval te voorkomen. Indien u zelf niet tijdig reageert, grijpt het systeem in door zelfstandig de remmen te activeren.

GEAVANCEERDE VEILIGHEIDSSYSTEMEN

De Jeep® Wrangler biedt meer dan 65 standaard en optionele veiligheidsvoorzieningen, waaronder dodehoekbewaking met detectie van kruisend verkeer achter de auto en een ParkView-achteruitrijcamera met meebewegende hulplijnen in het camerabeeld.

DE NIEUWE JEEP® WRANGLER

Ervaar de Wrangler bij de dichtsbijzijnde dealer

BROCHURE JEEP® WRANGLER

Download of bestel de brochure van de nieuwe Jeep® Wrangler


Brandstofverbruik in gecombineerde cyclus (l/100 km): 9,1 –11,7; CO2 -uitstoot (g/km): 241 - 261. Deze waarden werden bepaald met de WLTP-procedure (EU-Verordening 2018/1832) en bijgewerkt tot 1 januari 2020. Recenter bijgewerkte waarden zullen beschikbaar zijn bij de officiële dealers. De vermelde waarden van de CO2 -uitstoot en het brandstofverbruik dienen enkel ter vergelijking. Deze goedgekeurde waarden kunnen afwijken van de echte waarden.