INFOTAINMENT

Dankzij het standaard Uconnect-infotainmentsysteem bent u in de Wrangler altijd in verbinding met de rest van de wereld. Waar u ook bent.

INSTELBAAR INFODISPLAY

Het instrumentenpaneel van de Sahara en Rubicon is voorzien van een 7-inch kleurendisplay. Welke informatie daarop precies wordt getoond kunt u zelf instellen, waarbij u behalve voor allerlei rijgegevens ook kunt kiezen voor navigatieaanwijzingen en audio-informatie zoals weergave van het beluisterde radiostation, de naam van de artiest en de songtitel. Op de speciale offroad-pagina's vindt u 4x4-gerelateerde informatie, zoals de hellingshoek en kanteling van de auto, de GPS-coördinaten, de hoogte waarop u rijdt en de actuele status van de tussenbak en differentieelblokkeringen.

BREAK THE SOUND BARRIER

De Sahara en Rubicon zijn standaard uitgerust met een premium audiosysteem van Alpine® met 12-kanaals versterker van 552-watt, acht speakers en een subwoofer. En wanneer u de voorkeur geeft aan stilte, zorgen het ANC-ruisonderdrukkingssysteem en de voorruit van geluidwerend glas voor een ongekende rust in het interieur.

Adaptieve cruise control

Deze intelligente cruise control zorgt dat automatisch een veilige afstand tot uw voorligger wordt aangehouden. Zodra u een voorligger in dezelfde rijstrook te dicht nadert of als een ander voertuig vlak voor u invoegt, verlaagt het systeem de rijsnelheid. Wanneer dit voertuig versnelt of de rijstrook verlaat, herstelt het systeem de ingestelde kruissnelheid.

KEYLESS ENTER-'N-GO-SYSTEEM

Dit systeem maakt het mogelijk de portieren en achterklep te ontgrendelen zonder dat u de sleutel zelfs maar uit uw zak of tas hoeft te halen.

image

KOPLAMPEN

BEPROEFDE 4X4-TECHNIEK EN INNOVATIEVE TECHNOLOGIE

De Jeep® Wrangler biedt van oudsher ongeëvenaarde 4x4-prestaties voor ruig terreinwerk. Die combineert hij tegenwoordig met innovatieve infotainmenttechnologie en state-of-the-art connectiviteit.

DE NIEUWE JEEP® WRANGLER

Ervaar de Wrangler bij de dichtsbijzijnde dealer

BROCHURE JEEP® WRANGLER

Download of bestel de brochure van de nieuwe Jeep® Wrangler


Brandstofverbruik in gecombineerde cyclus (l/100 km): 9,1 –11,7; CO2 -uitstoot (g/km): 241 - 261. Deze waarden werden bepaald met de WLTP-procedure (EU-Verordening 2018/1832) en bijgewerkt tot 1 januari 2020. Recenter bijgewerkte waarden zullen beschikbaar zijn bij de officiële dealers. De vermelde waarden van de CO2 -uitstoot en het brandstofverbruik dienen enkel ter vergelijking. Deze goedgekeurde waarden kunnen afwijken van de echte waarden.