INFOTAINMENT

Dankzij het standaard Uconnect-infotainmentsysteem bent u in de Wrangler altijd in verbinding met de rest van de wereld. Waar u ook bent.

INSTELBAAR INFODISPLAY

Het instrumentenpaneel van de Sahara en Rubicon is voorzien van een 7-inch kleurendisplay. Welke informatie daarop precies wordt getoond kunt u zelf instellen, waarbij u behalve voor allerlei rijgegevens ook kunt kiezen voor navigatieaanwijzingen en audio-informatie zoals weergave van het beluisterde radiostation, de naam van de artiest en de songtitel. Op de speciale offroad-pagina's vindt u 4x4-gerelateerde informatie, zoals de hellingshoek en kanteling van de auto, de GPS-coördinaten, de hoogte waarop u rijdt en de actuele status van de tussenbak en differentieelblokkeringen.

BREAK THE SOUND BARRIER

De Sahara en Rubicon zijn standaard uitgerust met een premium audiosysteem van Alpine® met 12-kanaals versterker van 552-watt, acht speakers en een subwoofer. En wanneer u de voorkeur geeft aan stilte, zorgen het ANC-ruisonderdrukkingssysteem en de voorruit van geluidwerend glas voor een ongekende rust in het interieur.

NEW JEEP® WRANGLER MODELS

Find the model that’s right for you

NEW JEEP® WRANGLER

Try it at your nearest dealer.

NEW JEEP® WRANGLER BROCHURE

Download or order a 2018 Jeep® Wrangler Brochure