TRAIL RATED®

Zijn uitzonderlijke terreincapaciteiten deelt de Jeep® Wrangler met zijn legendarische voorgangers die het merk Jeep® groot hebben gemaakt.

BEKIJK HOE DE WRANGLER ZIJN TRAIL RATED®-BADGE HEEFT VERDIEND
image

KRACHT VOOR NIEUWE AVONTUREN

Met zijn nieuwe motor presteert de Jeep® Wrangler beter dan ooit. Modder, rotsen of sneeuw: hij laat zich nergens door tegenhouden.

2.0 Turbo-benzinemotor

Max. vermogen 272 pk/201 kW, max. koppel 400 Nm bij 4100 t/min Deze nieuwe 2,0-liter turbobenzinemotor onderscheidt zich dankzij zijn Start&Stop-systeem en andere brandstofbesparende technologieën door een uiterst efficiënt karakter. Wordt gecombineerd met een 8-traps automatische transmissie.

4X4 CAPABILITY

BESTE VRIJLOOPHOEKEN IN ZIJN KLASSE

Met de nieuwe Jeep® Wrangler staat niets het avontuur in de weg: dankzij een bodemvrijheid van 25,2 cm, oploophoek van 36,0 graden, overloophoek van 20,8 graden en afloophoek van 31,4 graden brengt hij u op plaatsen die anderen alleen van foto's kennen.

image
engine icon
2.0 Turbo-benzinemotor

Max. vermogen 272 pk.200 kw, max. koppel 400Nm bij 3000 t/min

vehicle icon
Trekvermogen 2495 kg

Ontdek als een van de eersten de elektriserende rijervaring die de Wrangler 4xe Plug-in Hybrid biedt.

Ontdek meer

HILL DESCENT CONTROL (HDC)

Deze door de bestuurder inschakelbare afdaalassistent maakt het mogelijk op een veilige en gecontroleerde wijze steile hellingen met een losse of gladde ondergrond af te dalen. Het systeem bedient daarvoor autonoom de remmen van de afzonderlijke wielen.

KLAAR VOOR ELK TERREIN

De Jeep® Wrangler is op elke terreinuitdaging voorbereid: dankzij zijn krachtige motoren, grote bodemvrijheid en ongeëvenaarde 4x4-capaciteiten is hij elk obstakel de baas.

DE NIEUWE JEEP® WRANGLER

Ervaar de Wrangler bij de dichtsbijzijnde dealer

BROCHURE JEEP® WRANGLER

Download of bestel de brochure van de nieuwe Jeep® Wrangler


Brandstofverbruik in gecombineerde cyclus (l/100 km): 9,1 –11,7; CO2 -uitstoot (g/km): 241 - 261. Deze waarden werden bepaald met de WLTP-procedure (EU-Verordening 2018/1832) en bijgewerkt tot 1 januari 2020. Recenter bijgewerkte waarden zullen beschikbaar zijn bij de officiële dealers. De vermelde waarden van de CO2 -uitstoot en het brandstofverbruik dienen enkel ter vergelijking. Deze goedgekeurde waarden kunnen afwijken van de echte waarden.