GEHEEL VERNIEUWD INTERIEUR

De nieuwe Wrangler verwelkomt u in een omgeving die tot in detail is doordacht om u elke dag opnieuw een onvergetelijke rijervaring te geven. Zo bieden de nieuw ontworpen voorstoelen een maximum aan comfort en ondersteuning, terwijl de achterpassagiers profiteren van extra beenruimte, een gerieflijke armsteun en slimme opbergoplossingen. Voor extra zitcomfort op koude dagen zijn de voorstoelen ook met ingebouwde verwarming verkrijgbaar.
- ZWARTE STOF
ZWARTE STOF

Sportstoelen met lage rugleuning, 'Sahara'-logo en bekleding van zwarte stof. Standaard op de Wrangler Sahara.

- ZWART LEDER
ZWART LEDER

Sportstoelen met bekleding van zwart leder, accentstiksels en 'Sahara'-logo. Optioneel voor de Wrangler Sahara.

- BRUIN LEDER MET VINTAGE-LOOK
BRUIN LEDER MET VINTAGE-LOOK

Sportstoelen met bekleding van bruin leder in vintage-look, accentstiksels en 'Sahara'-logo. Optioneel voor de Wrangler Sahara.

- ZWARTE PREMIUM STOF
ZWARTE PREMIUM STOF

Sportstoelen met bekleding van zwarte premium stof, rode accentstiksels en 'Rubicon'-logo. Standaard op de Wrangler Rubicon.

- BRUIN LEDER MET VINTAGE-LOOK
BRUIN LEDER MET VINTAGE-LOOK

Sportstoelen met bekleding van bruin leder in vintage-look, accentstiksels en 'Rubicon'-logo. Optioneel voor de Wrangler Rubicon.

- ZWART LEDER
ZWART LEDER

Sportstoelen met bekleding van zwart leder, rode accentstiksels en 'Rubicon'-logo. Optioneel voor de Wrangler Rubicon.

OP ZOEK NAAR RUIMTE

Het gevoel van vrijheid dat rijden in de openlucht biedt, is van oudsher bij de Wrangler inbegrepen. Bij de nieuwe Wrangler is dat niet anders. Sterker nog, hij maakt het makkelijker om van open rijden te genieten dan ooit. Bijvoorbeeld met de geperfectioneerde Freedom Top®-hardtop die bestaat uit drie eenvoudig verwijderbare lichtgewicht dakpanelen of de verbeterde Sunrider®-softtop, die nu gebruikmaakt van schuifgeleiders in plaats van ritssluitingen en is voorzien van twee extra bogen om het open en sluiten te vergemakkelijken.

NO COMPROMISES

Of u nu kiest voor de stijlvolle Sahara of de stoere Rubicon, elke Wrangler biedt u een overvoed aan comfort, stijl en technologie

GET PACKING

Een Jeep® Wrangler is een auto voor doeners. Robuust, sterk en veelzijdig van nature, is hij voorbereid op elke expeditie die u wilt ondernemen. Op de weg of in het terrein, met dak of zonder dak. De enige beperkingen die hij kent zijn de grenzen van uw verbeelding.

DESIGNED FOR THE WILD

Net als de voorgaande generaties biedt ook de nieuwe Wrangler talloze praktische oplossingen om zorgeloos het avontuur te kunnen zoeken.

UITSPOELBAAR INTERIEUR

Afwateringspluggen in de vloer maken het mogelijk spat- en regenwater weg te laten lopen of het interieur na een ruige terreinrit grondig schoon te spoelen.*

* Blijf bij het rijden altijd binnen de grenzen van uw rijvaardigheid en ervaringsniveau en houd altijd rekening met de omstandigheden. Volg voor het uitnemen van de deuren, het verwijderen van de dakpanelen, het openen van de softtop of het neerklappen van de voorruit de instructies in de handleiding. Rijden zonder deuren en met neergeklapte voorruit is uitsluitend toegestaan op het terrein.

RUGGED DETAILS

De knoppen, schakelaars en andere bedieningselementen in het interieur zijn berekend op gebruik onder extreme omstandigheden. Ze zijn niet alleen functioneel en duurzaam, maar kunnen ook blindelings worden gevonden.

MEDIA HUB

Dankzij de USB-poorten in de middenconsole en tussen de voorstoelen kunnen alle inzittenden onderweg hun telefoon of andere apparaten opladen en gebruiken.

WEATHER PROOF

De nieuwe Wrangler is op alle weersomstandigheden voorbereid. Of het nu extreem koud of extreem warm wordt, u en uw passagiers zijn verzekerd van een optimaal binnenklimaat.

PRAKTISCH EN COMFORTABEL

De Jeep® Wrangler combineert een hoog comfort met talloze praktische oplossingen voor avontuurlijke outdoor-activiteiten. Zo kan het interieur bijvoorbeeld eenvoudig met de tuinslang worden schoongespoeld.

DE NIEUWE JEEP® WRANGLER

Ervaar de Wrangler bij de dichtsbijzijnde dealer

BROCHURE JEEP® WRANGLER

Download of bestel de brochure van de nieuwe Jeep® Wrangler


Brandstofverbruik in gecombineerde cyclus (l/100 km): 9,1 –11,7; CO2 -uitstoot (g/km): 241 - 261. Deze waarden werden bepaald met de WLTP-procedure (EU-Verordening 2018/1832) en bijgewerkt tot 1 januari 2020. Recenter bijgewerkte waarden zullen beschikbaar zijn bij de officiële dealers. De vermelde waarden van de CO2 -uitstoot en het brandstofverbruik dienen enkel ter vergelijking. Deze goedgekeurde waarden kunnen afwijken van de echte waarden.