FOLD FOR FUN

De nieuwe Jeep® Wrangler maakt het nog makkelijker om van de vrijheid van open rijden te genieten: voor het neerklappen van de voorruit hoeven veel minder bouten te worden verwijderd dan voorheen. Het vaste ruitframe maakt onderdeel uit van de nieuwe rolbeugel in carrosseriekleur en de ruitensproeiers zijn geïntegreerd in de nieuw ontworpen stootrubbers op de motorkap.

OPEN IT UP

Hardtop, softtop, helemaal geen dak óf het nieuwe elektrisch bedienbare Sky One-touch®-dak. Portieren met ruitframes of geen portieren. De nieuwe Jeep® Wrangler biedt meer keuzemogelijkheden en gebruiksgemak voor open rijden dan ooit: de nieuwe ritsloze Sunrider®-softtop is voorzien van een veerondersteund open-en-sluitmechanisme, terwijl de Freedom Top®-hardtop 20% lichter is dan de vorige versie. Een nieuw scharniersysteem met pennen van verschillende lengte vereenvoudigt het verwijderen en plaatsen van de portieren.

WIELEN EN BANDEN

Wielen en spatschermen zijn bepalend voor de uitstraling van de verschillende modelversies. Daarom zijn de Wrangler Sport en Rubicon standaard uitgerust met stoere zwarte spatborden, die bij de Rubicon voldoende ruimte bieden voor de standaard 32-inch offroad-banden. De Sahara is standaard voorzien van spatschermen in carrosseriekleur.

NIEUWE KOPLAMPEN EN ACHTERLICHTEN

STOER STIJLSTATEMENT

Met zijn stoere voorkomen straalt de Jeep® Wrangler uit dat hij nergens voor terugdeinst. Niet op de weg en niet op terrein. Traditioneel biedt hij daarnaast een ongekend aantal mogelijkheden voor open rijden, zoals een neerklapbare voorruit en uitneembare deuren. 

DE NIEUWE JEEP® WRANGLER

Ervaar de Wrangler bij de dichtsbijzijnde dealer

BROCHURE JEEP® WRANGLER

Download of bestel de brochure van de nieuwe Jeep® Wrangler


Brandstofverbruik in gecombineerde cyclus (l/100 km): 9,1 –11,7; CO2 -uitstoot (g/km): 241 - 261. Deze waarden werden bepaald met de WLTP-procedure (EU-Verordening 2018/1832) en bijgewerkt tot 1 januari 2020. Recenter bijgewerkte waarden zullen beschikbaar zijn bij de officiële dealers. De vermelde waarden van de CO2 -uitstoot en het brandstofverbruik dienen enkel ter vergelijking. Deze goedgekeurde waarden kunnen afwijken van de echte waarden.