OPTIMAAL BESCHERMD

Met zijn moderne rijassistentiesystemen en stevige constructie met onder andere dakstijlen van hogesterktestaal verzekert de Jeep® Wrangler Unlimited u van een optimale bescherming bij al uw avonturen. De Jeep® Wrangler Unlimited biedt u en uw medereizigers een eersteklas bescherming dankzij zijn constructie op basis van een robuust ladderchassis en een uitgebreid pakket veiligheidsvoorzieningen, met onder andere standaard meertraps frontairbags met impact-afhankelijke activering en optionele zijairbags in de rugleuningen van de voorstoelen.

image

KRACHT EN SOLIDITEIT ALS DNA

De bescherming bij zijdelingse impacts en de stijfheid van de wagen werden verbeterd dankzij het gebruik van hoogwaardig staal in de B-stijl in de vloer. De breed uit elkaar staande rails flankeren de centraal gemonteerde brandstoftank tussen de wielen voor extra bescherming, terwijl onder de brandstoftank een 2,5 millimeter dikke bodemplaat zit voor meer veiligheid op het terrein.

image

SENTRY KEY® -STARTONDERBREKER

Met het sleutelvrije instapsysteem kunt u de deuren vergrendelen en ontgrendelen. Het Sentry Key® -antidiefstalsysteem met startonderbreking maakt het voor dieven nagenoeg onmogelijk om met uw wagen weg te rijden zonder dat ze de juiste sleutel hebben.

image

JEEP® WRANGLER UNLIMITED

Probeer hem uit bij uw dealer.

BROCHURE JEEP® WRANGLER UNLIMITED

Download of bestel de brochure van de Jeep® Wrangler Unlimited