KLAAR VOOR ELK TERREIN®

De Trail Rated®-badge op de Jeep® Wrangler Unlimited geeft aan dat hij is opgewassen tegen vrijwel alle terreinomstandigheden. Dit onderscheidingsteken wordt namelijk alleen toegekend aan Jeeps die in een serie loodzware tests hun kunnen hebben bewezen in de categorieën tractie, bodemvrijheid, wendbaarheid, veerwegen en doorwaaddiepte.

BEKIJK HOE DE WRANGLER ZIJN TRAIL RATED®-BADGE HEEFT VERDIEND

PK'S IN OVERVLOED

In het terrein kunnen een paar extra paardenkrachten soms het verschil maken tussen doorgaan of blijven steken. De Jeep® Wrangler Unlimited beschikt daarom over meer dan voldoende vermogen en koppel om vrijwel elk obstakel te overwinnen. Boomstammen, modder, rotsen of sneeuw: de Wrangler deinst nergens voor terug.

TERREINPRESTATIES

De 4x4-systemen voor de Jeep® Wrangler Unlimited staan garant voor optimale tractie en rijeigenschappen onder alle rij- en terreinomstandigheden.

BESTE VRIJLOOPHOEKEN IN ZIJN KLASSE

Met zijn bodemvrijheid van 22,9 cm, oploophoek van 30,0 graden, overloophoek van 23,7 graden en afloophoek 33,6 van graden biedt de Jeep® Wrangler Unlimited de beste bodemvrijheid en vrijloophoeken van zijn klasse.

image

TREKVERMOGEN

De Jeep® Wrangler Unlimited biedt een maximaal trekgewicht tot 2200 kg. Hij is standaard uitgerust met een aanhangerstabilisatiesysteem (TSC) dat automatisch ingrijpt zodra de aanhanger begint te slingeren.

image
image

2.8 CRD-DIESELMOTOR

De 2.8 CRD (Common Rail Diesel) is een viercilinder-zestienkleppenmotor met dubbele bovenliggende nokkenas. Hij levert een vermogen van 200 pk bij 3.600 t/min en een koppel van 460 Nm tussen 1.600 en 2.600 t/min en is gekoppeld aan een automatische transmissie.

VERMOGEN
200 pk
KOPPEL
460 Nm

3.6 V6 PENTASTAR®-MOTOR

Deze Wrangler-motor put maar liefst 283 pk en 347 Nm aan koppel uit zijn lichte aluminium structuur. De automaat met autostick komt de prestaties sterk ten goede. Bovendien kan het schakelsysteem het motorkoppel elektronisch regelen zodat hij de versnellingen op soepele wijze aaneenrijgt.

VERMOGEN
283 pk
KOPPEL
347Nm
engine icon
3.6 V6 Pentastar®-benzinemotor

284 pk (209 kW) / 347 Nm

vehicle icon
2000
engine icon
2.8 16V CRD-dieselmotor

200 pk (147 kW) / 460 Nm

vehicle icon
2200

JEEP® WRANGLER UNLIMITED

Probeer hem uit bij uw dealer.

BROCHURE JEEP® WRANGLER UNLIMITED

Download of bestel de brochure van de Jeep®Wrangler Unlimited