EEN WERELDVERMAARD ICOON

Met zijn klassieke Jeep®-designelementen laat de Wrangler Unlimited zien dat hij is gebouwd om ook de zwaarste terreinomstandigheden het hoofd te kunnen bieden. Zijn uitneembare portieren en softtop of afneembare hardtop bieden daarbij de vrijheid van open rijden die elk offroad-avontuur tot een unieke ervaring maakt.

Wrangler Unlimited

ONBEGRENSDE VRIJHEID

De Wrangler Unlimited heet niet voor niets Unlimited: zijn mogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd. Zo biedt de modulaire Freedom® HardTop verkrijgbaar in zwart of carrosseriekleur - verschillende manieren om open te rijden. En wie meer voor de basics gaat, kiest voor de gemakkelijk verwijder- en opvouwbare Sunrider® SoftTop

OPEN DE DEUREN NAAR DE VRIJHEID

Of u nu het standaard rijplezier verkiest of meer openlucht vrijheid wenst, u krijgt steeds de keuze tussen verwijderbare deuren met volledig frame en oprolbare ruiten of optionele elektrische ruiten en sloten, kaartenvakken met net en scharnieren in gesmeed aluminium.

WIELEN EN BANDEN

Zijn wielen vormen de basis voor elk avontuur dat u met de Jeep® Wrangler Unlimited onderneemt. De meeste velgen hebben een holronde vorm: dit vermindert het risico op krassen en andere beschadigingen tijdens off-road rijden. Lichtmetalen velgen verlagen het onafgeveerd gewicht en dragen zo bij aan een grotere stuurprecisie en een betere handling.

JEEP®WRANGLER UNLIMITED

Probeer hem uit bij uw dealer.

BROCHURE JEEP® WRANGLER UNLIMITED

Download of bestel de brochure van de Jeep® Wrangler Unlimited