MEER DAN 60 VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN

Met zijn vele standaard en optionele voorzieningen voor de actieve en passieve veiligheid is de Jeep® Renegade op alles voorbereid om u altijd veilig op uw bestemming te brengen. Onder welke omstandigheden dan ook. Standaard is de Jeep® Renegade uitgerust met zes airbags: twee meertraps frontairbags, twee gordijnairbags over de volle lengte van het inzittendencompartiment en twee zijairbags in de voorstoelen. De frontairbag aan passagierszijde is uitschakelbaar voor het geval er een kinderzitje op de voorstoel wordt geplaatst.

image

ACTIEVE VEILIGHEID

De Jeep® Renegade loopt voorop op het gebied van de veiligheid. Zo biedt hij standaard of optioneel meer dan zestig actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen, waaronder Forward Collision Warning Plus, dat waarschuwt voor een dreigende botsing op een voor- of tegenligger, en Lane Departure Warning Plus, dat waarschuwt voor onbedoeld verlaten van de rijbaan. In de prestigieuze EuroNCAP-botsveiligheidstest is de Renegade beoordeeld met vijf sterren, ook nadat de eisen voor het behalen van deze maximale score zijn verhoogd met aanvullende eisen op het gebied van de bescherming van volwassen, kinderen en voetgangers. Dit voortreffelijke resultaat heeft de Renegade onder andere te danken aan zijn innovatieve 'small-wide 4x4-platform' dat de basis vormt voor zijn talloze doordachte veiligheidoplossingen.

WAARSCHUWINGSSYSTEEM VOOR BOTSING OP EEN VOOR- OF TEGENLIGGER

Het innovatieve Forward Collision Warning-systeem waarschuwt u tijdig bij een dreigende botsing op een voor- of tegenligger. Radar- en videosensoren detecteren wanneer de Renegade te snel een ander voertuig of een groot obstakel nadert en assisteren u om een ongeval te voorkomen. Indien u zelf niet tijdig reageert, grijpt het systeem in door zelfstandig de remmen te activeren.

image

NOOIT MEER PARKEERSTRESS

Parkeerstress: het overkomt iedereen wel eens. Maar met de Renegade is dat verleden tijd: hij biedt u diverse moderne hulpmiddelen die inparkeren kinderlijk eenvoudig maken.

COMFORTVOORZIENINGEN

JEEP® RENEGADE

Probeer hem uit bij uw dealer

JEEP® RENEGADE

Download of bestel de brochure van de Jeep® Renegade Brochure