INSPIREREND DESIGN

In de nieuwe tunnelconsole van de Jeep® Renegade zijn hoogwaardige materialen, praktische oplossingen en state-of-the-art technologie tot één geheel samengesmeed. Dankzij de toegenomen opbergruimte, met onder andere een nieuw, handig vak voor uw smartphone en een netje tegen de zijkant aan passagierszijde, kunt u nog meer spullen kwijt die u onderweg bij de hand wilt hebben. Een extra USB-aansluiting aan de achterzijde geeft de achterpassagiers nu ook de mogelijkheid hun telefoon of een ander apparaat onderweg op te laden. Maar wat onveranderd is gebleven, is de stoere, casual uitstraling in de traditie van het merk Jeep®.

INTERIEURDESIGN

De ergonomisch ontworpen stoelen van de Jeep® Renegade zijn bekleed met hoogwaardige materialen. De gekleurde metaalaccenten in het interieur zijn geïnspireerd op de materialen en kleuren van zonnebrillen voor extreme sporten.
- ZWART
BMX

Zwarte stof met zilvergrijze accentstiksels.

- ZWART
BMX Specific

Zwarte premium stof met zilvergrijze accentstiksels

- ZWART
BMX Leder

Zwart leder met zilvergrijze accentstiksels

- Leder Bark Brown en Ski Gray
SKATE BOARDING Leder

Leder Bark Brown/ Ski Gray met oranje accentstiksels

- SANDSTORM & BLACK
SANDSURFING

Sandstorm & zwarte stof met bruine accentstiksels

- SKI GRAY & BARK BROWN STOF
SKATE BOARDING

Stof Bark Brown/ Ski Gray met oranje accentstiksels

- ZWART
BMX

Zwarte stof met zilvergrijze accentstiksels

- ZWART
MCKINLEY LEDER - ZWART

De Renegade Trailhawk®is optioneel verkrijgbaar met een bekleding van zwart leder met robijnrode accentstiksels. De rugleuningen van de voorstoelen zijn voorzien van een gestikt Trailhawk®-logo en de luchtroosters, speakers, bekerhouders en schakelconsole hebben een omlijsting van geanodiseerd robijnrood metaal.

- ZWART
TOPOGRAFISCHE STOF - ZWART

De Renegade Trailhawk® heeft standaard een bekleding van zwarte premium stof met robijnrode accentstiksels en middenbanen van stof met een geografisch patroon. De rugleuningen van de voorstoelen zijn voorzien van een gestikt Trailhawk®-logo.

BEKIJK DE DETAILS

NOG NOOIT WAS COMFORT ZO FUNCTIONEEL

Het interieur van de Jeep® Renegade combineert prettig aanvoelende materialen met functionele details. Soft-touch oppervlakken contrasteren stijlvol met puur functionele elementen als de stoere handgreep rechts op het dashboard, een element dat voor de voorpassagier onmisbaar is bij offroad-avonturen. De verborgen verwijzingen naar het Jeep®-erfgoed voegen een speels element toe, terwijl de nieuwe tunnelconsole nog meer opbergmogelijkheden en functionaliteit biedt.

ALLES VOOR EEN EIGEN STIJL

De mogelijkheden die de Jeep® Renegade biedt zijn nagenoeg onbegrensd. Dat geldt ook voor de keuzevrijheid die u hebt om zijn interieur naar eigen inzicht te perfectioneren met de accessoires uit het aanbod van Mopar®.

JEEP® RENEGADE

Probeer hem uit bij uw dealer

BROCHURE JEEP®RENEGADE

Download of bestel de brochure van de Jeep® Renegade