AUTHENTIC DESIGN GOES MODERN: JEEP® DNA

Met verfrissende nieuwe designaccenten oogt de nieuwe Jeep® Renegade weer helemaal up to date zonder aan zijn herkenbaarheid als Jeep® in te boeten. Zijn nieuwe interpretatie van de historische Jeep®-grille met zeven sleuven, zijn verzonken ronde led-koplampen en zijn stoere, brede voorbumper, onderstrepen dat de nieuwe Jeep® Renegade is gemaakt om zijn eigen weg te kiezen. Op elk terrein.

Renegade

VELGEN & BANDEN

OPEN RIJDEN = VRIJHEID

Voor de nieuwe Jeep® Renegade zijn twee verschillende schuifdaksystemen leverbaar die beide een sensationeel panoramisch uitzicht bieden: een conventioneel tweedelig panoramisch schuif/kanteldak en het exclusieve elektrisch bedienbare My Sky-schuif/kanteldak waarvan de dakpanelen ook handmatig kunnen worden verwijderd.

Renegade
LED DRL On Full LED On

LED-VERLICHTING

De nieuwe Jeep® Renegade Limited en Trailhawk® zijn optioneel leverbaar met led-koplampen. Deze hebben niet alleen een tot 50% hogere lichtopbrengst dan conventionele halogeenkoplampen, maar de lampen zelf hebben ook een aanzienlijk lager stroomverbruik en een veel langere levensduur.

ALLES VOOR UW LIFESTYLE

Wat is uw favoriete outdoor-activiteit? Freestyle snowboarden, mountainbiken, kite-surfen? Welke sport of hobby u ook beoefent, in het enorme aanbod aan exclusieve Mopar®-accessoires vindt u altijd de perfecte oplossing voor uw Renegade.

DE NIEUWE JEEP® RENEGADE

Probeer hem uit bij uw dealer

BROCHURE JEEP® RENEGADE

Download of bestel de brochure van de nieuwe Jeep® Renegade