Slydigs voor #rockfueled

Maak kennis met de eerste band die ons rijdende podium betreedt om hun 100% pure rock ten gehore te brengen

Over de band

Slydigs is niet begonnen met een advertentie waarop een stuk of wat eenzame muzikanten vanuit hun zolderkamertje hebben op gereageerd. En ook niet met het bij elkaar zetten van een viertal studiomuzikanten in een gehuurde oefenruimte.

Deze band is voortgekomen uit pure uitzichtloosheid waaruit alleen de liefde voor muziek ontsnapping bood. Toen een bijeengeraapt zootje mislukkelingen, geconfronteerd met hun armzalige bestaan, besloot de zaken serieus aan te pakken en iets van hun leven te maken.

In de tien jaar voorafgaand aan de optredens, de interviews en de gastenlijsten hebben deze jongens samen geknokt, gehuild en gelachen. Ze zijn als broers voor elkaar en dat zie je, dat voel je en dat hoor je in elke noot. Hun enthousiasme klinkt door in elk akkoord dat ze spelen, hun songs laten niemand onberoerd. Wie je ook bent of waar je ook vandaan komt.

  Bandleden: Dean Fairhurst (zang, gitaar), Louis Menguy (leadgitaar), Pete Fleming (drums), Ben Breslin (basgitaar)

 

Bekijk Jeeps #rockfueled-sessies in afwachting van de concerten

Onder het motto #rockfueled laten we zes aanstormende Europese rockbands een live-sessie houden in een Jeep® Compass terwijl ze door Londen rijden.

JEEP® NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van het Jeep® nieuws

BOEK EEN PROEFRIT

Bezoek uw dichtstbijzijnde dealer