MEER DAN 60 VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN

Standaard is de nieuwe Jeep® Renegade uitgerust met zes airbags: twee meertraps frontairbags, twee gordijnairbags over de volle lengte van het inzittendencompartiment en twee zijairbags in de voorstoelen. De frontairbag aan passagierszijde is uitschakelbaar voor het geval er een kinderzitje op de voorstoel wordt geplaatst.

MEER DAN 60 VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN

ALTIJD DE JUISTE SNELHEID

Jeep® Renegade is uitgerust met geavanceerde rijassistentiesystemen die het overschrijden van de maximumsnelheid door onoplettendheid voorkomen.

ACTIEVE VEILIGHEID

De nieuwe Jeep® Renegade loopt voorop op het gebied van veiligheid. Zo biedt hij standaard of optioneel meer dan zestig actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen, waaronder preventieve botswaarschuwing (Forward Collision Warning Plus, FCW+), dat waarschuwt voor een dreigende botsing op een voor- of tegenligger, en rijbaanassistentie (Lane Departure Warning Plus, (LDW+), dat waarschuwt voor onbedoeld verlaten van de rijstrook. Daarnaast is hij standaard uitgerust met twee innovatieve, gloednieuwe rijassistentiesystemen: verkeersbordherkenning en intelligente snelheidsassistentie.

In de prestigieuze EuroNCAP-botsveiligheidstest is de nieuwe Jeep® Renegade beoordeeld met vijf sterren, ook nadat de eisen voor het behalen van deze maximale score zijn verhoogd met aanvullende eisen op het gebied van de bescherming van volwassenen, kinderen en voetgangers. Dit voortreffelijke resultaat dankt hij onder andere aan zijn innovatieve 'small-wide 4x4-platform' dat de basis vormt voor zijn talloze doordachte veiligheidoplossingen.

FORWARD COLLISION WARNING PLUS

Het innovatieve Forward Collision Warning Plus-systeem waarschuwt u tijdig bij een dreigende botsing op een voor- of tegenligger. Radar- en videosensoren detecteren wanneer de Renegade te snel een ander voertuig of een groot obstakel nadert en assisteren u om een ongeval te voorkomen. Indien u zelf niet tijdig reageert, grijpt het systeem in door zelfstandig de remmen te activeren.

PARKING SAFETY AND SECURITY

Inparkeren kan soms de nodige stress opleveren. Maar met de Renegade is dat verleden tijd: hij biedt u diverse moderne hulpmiddelen die inparkeren kinderlijk eenvoudig maken.

COMFORTVOORZIENINGEN

DE NIEUWE JEEP® RENEGADE

Ervaar de Renegade bij de dichtsbijzijnde dealer

BROCHURE JEEP® RENEGADE

Download of bestel de brochure van de nieuwe Jeep® Renegade


Brandstofverbruik in gecombineerde cyclus (l/100 km): 5,4 –8,7; CO2 -uitstoot (g/km): 141- 197. Deze waarden werden bepaald met de WLTP-procedure (EU-Verordening 2018/1832) en bijgewerkt tot 1 januari 2020. Recenter bijgewerkte waarden zullen beschikbaar zijn bij de officiële dealers. De vermelde waarden van de CO2 -uitstoot en het brandstofverbruik dienen enkel ter vergelijking. Deze goedgekeurde waarden kunnen afwijken van de echte waarden.