UCONNECT™

Met het geavanceerde Uconnect-infotainmentsysteem kunt u alle audio-, communicatie- en navigatiefuncties van de nieuwe Jeep® Renegade bedienen. Zonder dat uw aandacht wordt afgeleid van het verkeer, want alle belangrijke functies kunt u behalve via de overzichtelijke schermen op het touchscreen ook bedienen met de toetsen op het stuurwiel of met gesproken opdrachten.

* Niet alle diensten zijn per direct beschikbaar. Meer informatie over de introductie en beschikbaarheid van specifieke My Uconnect-services kunt u vinden onder 'Controleer beschikbaarheid' op https://myuconnect.jeep.com/nl/nl/quicktips

 

ALTIJD VERBONDEN MET UW JEEP®

My Uconnect™ maakt autorijden leuker en veiliger dan ooit: download de app uit App Store of Google Play en ontdek de vele mogelijkheden ervan.

ONTDEK MEER

ONTDEK DE DIENSTEN VAN MY UCONNECT™ SERVICES

My Uconnect™ maakt gebruik van een permanente dataverbinding met uw Renegade voor een breed scala aan nieuwe connectiviteitsdiensten. Ontdek het aanbod aan UconnectTM Services die na online registratie direct voor gebruik beschikbaar zijn

ENTERTAINMENT ONDERWEG

Wat is er nu fijner dan op weg naar uw bestemming even te ontspannen met uw favoriete muziek uit de speakers? In de nieuwe Jeep® Renegade kunt u daarvoor gewoon de playlists van uw telefoon kiezen.

7-INCH INFODISPLAY

Centraal in het instrumentenpaneel bevindt zich een 7-inch infodisplay voor de weergave van rij- en ritgegevens, veiligheidswaarschuwingen en de instellingen van voertuigsystemen als de Selec-Terrain-tractieregeling bij de 4x4-versies.
Welke informatie daarop precies wordt getoond kunt u zelf instellen, waarbij u behalve voor allerlei rijgegevens ook kunt kiezen voor audio-informatie, zoals weergave van het beluisterde radiostation, de naam van de artiest en de songtitel.

PREMIUM AUDIOSYSTEEM

Voor muziekliefhebbers die alleen met het allerbeste genoegen nemen, is de Renegade verkrijgbaar met een premium audiosysteem dat zich onderscheidt door een krachtig, maar uiterst verfijnd geluid met volle, droge bastonen, een natuurlijk stemgeluid en kristalheldere hoge tonen.

Het systeem maakt gebruik van een krachtige achtkanaals versterker met een uitgangsvermogen van 560 watt en negen speakers: twee 3,5-inch tweeters in het dashboard, twee 1-inch tweeters in de achterportieren, vier 6x9-inch midrange woofers in de voor- en achterportieren en een bass-reflex subwoofer met 6,5-inch speaker met dubbele spoel.

UCONNECT™ LIVE-APPS

BESCHIKBARE APPS

Twitter

Deel wat u bezighoudt, check uw account en volg de laatste tweets terwijl u onderweg bent.

TuneIn

Stem af op TuneIn en selecteer uw favoriete zender uit de meer dan 100.000 beschikbare webradiostations.

Deezer

Doorzoek de muziekbibliotheek met miljoenen titels in alle denkbare genres, druk op Play en geniet van uw favoriete muziek.

Reuters

Blijf permanent op de hoogte van het belangrijkste zakennieuws en de ontwikkelingen in de wereld.

Uconnect Live: technologie onder uw vingertoppen

BESCHIKBARE APPS

my:Car

Alle informatie over uw Renegade direct beschikbaar op het Uconnect™-scherm. Of op uw smartphone, tablet of pc. Onderhoudsbeurten, APK, controle van de bandenspanning of brandstofvoorraad: u regelt het allemaal vanaf de bestuurdersstoel, op kantoor of thuis op de bank.

eco:Drive

Hoe zuinig rijdt u? Ontdek het met eco:Drive en pas zo nodig uw rijstijl aan door het opvolgen van praktische tips om brandstof te besparen en het milieu te ontzien.

Uconnect Live: technologie onder uw vingertoppen

BESCHIKBARE APPS

HD Traffic

Vermijd de files met behulp van de actuele gegevens van 80 miljoen mobieletelefoongebruikers.

TomTom Places

Vind snel en makkelijk informatie over nuttige plaatsen in de buurt. U kunt zoeken op categorie, bedrijfsnaam of trefwoord. Ook in het buitenland.

Flitsers

Laat u tijdig waarschuwen voor snelheidscontroles. Zo zit u ontspannen achter het stuur en bespaart u op boetes voor snelheidsovertredingen.

Weer

Laat het weer geen roet in het eten gooien! Stippel uw reis of route uit op basis van de actuele weersomstandigheden.

Uconnect Live: technologie onder uw vingertoppen

BESCHIKBARE APPS

Jeep® Skills

Jeep® Skills geeft het rijden een geheel nieuwe dimensie met informatie over avontuurlijke offroad-routes en realtime weergave van specifieke rij- en voertuiggegevens.

ALTIJD IN CONTACT MET UW AUTO

Met Mopar® Connect voor Jeep® kunt u van alles wat met uw auto te maken heeft op afstand regelen. Gewoon op uw mobiele telefoon!

/content/dam/jeep/eu/Renegade-MY-18/Technology/Mopar_Services/Box_Connect_Renegade.jpg

MOPAR® CONNECT

Mopar® Connect - beschikbaar na het downloaden van de Uconnect LIVE-app - biedt u een reeks handige digitale diensten, onder andere voor het inroepen van hulp in het geval van pech, een ongeval of diefstal van uw auto.* Maar u kunt ook op afstand de portieren van uw auto vergrendelen of ontgrendelen**, de bandenspanning controleren of nagaan of er genoeg brandstof in de tank zit. En als u niet weet waar uw auto geparkeerd staat, spoort u hem gewoon even op met uw smartphone.

* Eerste jaar gratis.  

** De portiervergendelingsfunctie is niet beschikbaar voor auto's met een volumetrisch alarmsysteem.

My:Assistant

My:RemoteControl

DE NIEUWE JEEP® RENEGADE

Probeer hem uit bij uw dealer

BROCHURE JEEP® RENEGADE

Download of bestel de brochure van de nieuwe Jeep® Renegade


brandstofverbruik in gecombineerde cyclus (l/100 km): 8,7 – 5,4; CO2 -uitstoot (g/km): 197 - 141. Deze waarden werden bepaald met de WLTP-procedure (EU-Verordening 2018/1832) en bijgewerkt tot 1 januari 2020. Recenter bijgewerkte waarden zullen beschikbaar zijn bij de officiële dealers. De vermelde waarden van de CO2 -uitstoot en het brandstofverbruik dienen enkel ter vergelijking. Deze goedgekeurde waarden kunnen afwijken van de echte waarden.