AUTHENTIC DESIGN GOES MODERN: JEEP® DNA

Met verfrissende nieuwe designaccenten oogt de nieuwe Jeep® Renegade weer helemaal up to date zonder aan zijn herkenbaarheid als Jeep® in te leveren. Zijn nieuwe interpretatie van de historische Jeep®-grille met zeven sleuven, zijn verzonken ronde led-koplampen en zijn stoere, brede voorbumper, onderstrepen dat de nieuwe Jeep® Renegade is gemaakt om zijn eigen weg te kiezen.

Renegade

VELGEN & BANDEN

OPEN RIJDEN = VRIJHEID

Voor de nieuwe Jeep® Renegade is een conventioneel tweedelig panoramisch schuif/kanteldak leverbaar dat een sensationeel panoramisch uitzicht biedt.

Renegade
LED DRL On Full LED On

LED-VERLICHTING

De nieuwe Jeep® Renegade Limited is optioneel leverbaar met led-koplampen. Deze hebben niet alleen een tot 50% hogere lichtopbrengst dan conventionele halogeenkoplampen, maar de lampen zelf hebben ook een aanzienlijk lager stroomverbruik en een veel langere levensduur.

ALLES VOOR UW LIFESTYLE

Wat is uw favoriete outdoor-activiteit? Freestyle snowboarden, mountainbiken, kite-surfen? Welke sport of hobby u ook beoefent, in het enorme aanbod aan exclusieve Mopar®-accessoires vindt u altijd de perfecte oplossing voor uw Renegade.

DE NIEUWE JEEP® RENEGADE

Ervaar de Renegade bij de dichtsbijzijnde dealer

BROCHURE JEEP® RENEGADE

Download of bestel de brochure van de nieuwe Jeep® Renegade


Brandstofverbruik in gecombineerde cyclus (l/100 km): 5,4 –8,7; CO2 -uitstoot (g/km): 141- 197. Deze waarden werden bepaald met de WLTP-procedure (EU-Verordening 2018/1832) en bijgewerkt tot 1 januari 2020. Recenter bijgewerkte waarden zullen beschikbaar zijn bij de officiële dealers. De vermelde waarden van de CO2 -uitstoot en het brandstofverbruik dienen enkel ter vergelijking. Deze goedgekeurde waarden kunnen afwijken van de echte waarden.