EEN WEEKEND VOL FUN EN AVONTUUR

DE JEEP®-SPIRIT KOMT TOT LEVEN

Camp Jeep® is een groots evenement dat de Jeep® Owners Group (JOG) jaarlijks organiseert voor Jeep®-rijders en -liefhebbers uit heel Europa. Het is een unieke gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, leuke dingen te doen en onvergetelijke avonturen te beleven. Waarbij uiteraard alles volledig in het teken staat van de speciale band tussen het merk Jeep® en de internationale Jeep®-gemeenschap.

DE ENIGE ECHTE JEEP®-EXPERIENCE

Camp Jeep® biedt elk jaar een uitgebreid programma met tal van uitdagende outdooractiviteiten. Zo kunnen bezoekers proefritten maken en rijtrainingen volgen op speciaal uitgezette parcoursen onder begeleiding van de ervaren instructeurs van de Jeep® Academy.
Live-muziek draagt bij aan de feestelijke atmosfeer en ook aan de jongste bezoekers is gedacht: die kunnen zich uitleven bij de speciale activiteiten voor kinderen.

BELEEF DE VORIGE EDITIES OPNIEUW

13-15 JULI 2018 - RED BULL RING, SPIELBERG (OOSTENRIJK)

De vijfde editie van Camp Jeep® trok grote aantallen Jeep®-fans naar het bekende Formule 1-circuit in de Oostenrijkse bergen, waar ze onder meer kennis konden maken met de geheel vernieuwde Jeep® Wrangler.

24-25 JUNI 2017 - TELTOW FLÄMING RING, BERLIJN (DUITSLAND)

Op het vierde Camp Jeep®, dat werd gehouden in een offroad-park bij Berlijn, was een glansrol weggelegd voor de Jeep® Compass. Deze gloednieuwe compacte SUV mocht onder andere zijn kunnen bewijzen op de 4x4-trails rond de Motzener See.

2-5 JUNI 2016 - BASSELLA, BARCELONA (SPANJE)

Camp Jeep® 2016 werd gehouden op het terrein waar jaarlijks de beroemde Bassella-endurorace wordt verreden. Deze speciale editie stond in het teken van het 75-jarig bestaan van Jeep®.

10-12 JUNI 2015 - VALLÉE BLEUE, LYON (FRANKRIJK)

De locatie voor de tweede editie van Camp Jeep® was een schitterend terrein langs de Rhône, waar vier offroad-trails en een 4x4-testterrein de bezoekers volop mogelijkheden boden zichzelf en hun auto's op de proef te stellen. Daarnaast konden ze drie unieke Mopar-conceptcars bewonderen: de Wrangler Unlimited 'Night Rock', de Wrangler Rubicon 'Dark Side' en de Renegade 'Hard Steel'.

12-14 SEPTEMBER 2014 - RIVIERA OPPICI, PARMA (ITALIË)

Dit was de eerste editie van Camp Jeep®. De grote sterren op het evenement waren de Wrangler Rubicon en Wrangler Rubicon Unlimited.