MEER DAN 70 VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN

De Jeep® Grand Cherokee biedt u de zekerheid van een veilige reis: meer dan zeventig standaard en optionele veiligheidsvoorzieningen garanderen een optimale bescherming van u en uw passagiers.

PASSIEVE VEILIGHEID

Het geavanceerde airbagsysteem bestaat uit meertraps frontairbags, een knie-airbag voor de bestuurder, zijairbags en gordijnairbags over de gehele zijkant van het inzittenden compartiment.

image

ACTIEVE VEILIGHEID

Diverse standaard en optionele actieve veiligheidssystemen waarschuwen en helpen u in potentieel gevaarlijke rijsituaties. Zo waarschuwt Forward Collision Warning u voor een dreigende botsing op een voor- of tegenligger en verhoogt de actieve noodremassistentie in dat geval de remdruk om bij een noodstop het remvermogen maximaal te kunnen benutten.

image

DODEHOEKBEWAKING

Het Blind Spot Monitoring-systeem bewaakt met behulp van twee radarsensoren constant de dode hoek aan de zijkant van de auto en de zone direct achter de auto. Wanneer in deze gebieden andere weggebruikers worden waargenomen, wordt u hierop geattendeerd met een geluidssignaal en een oplichtend waarschuwingssymbool in de buitenspiegel.

image

ELEKTRONISCHE STABILITEITSREGELING (ESC)

De Grand Cherokee is standaard uitgerust met een geavanceerd ESC-systeem dat gebruikmaakt van een geïntegreerd netwerk van sensoren om u te helpen de auto bij dreigend over- of onderstuur onder controle te houden. Het systeem grijpt onmiddellijk in wanneer de auto een andere koers volgt dan bedoeld en coördineert daarbij de werking van de elektronische rolbeperking (ERM), het antiblokkeerremsysteem (ABS) met noodremassistentie en de permanente tractieregeling.

INPARKEERASSISTENTIE

Parkeren is niet altijd even makkelijk. De Grand Cherokee is daarom standaard uitgerust met een parkeerhulpsysteem dat herkent of een vrije parkeerplaats groot genoeg is en u vervolgens helpt bij het inparkeren.

JEEP®GRAND CHEROKEE

Probeer hem uit bij uw dealer

2017 JEEP® GRAND CHEROKEE BROCHURE

Download of bestel de brochure van de Jeep® Grand Cherokee