UCONNECT™

Het Uconnect™-infotainmentsysteem van de nieuwste generatie stelt u in staat permanent contact met de buitenwereld te houden en onderweg van uw favoriete muziek onderweg te genieten. Behalve via het gebruiksvriendelijke 8,4-inch kleurentouchscreen in het dashboard, kan het ook worden bediend met spraakcommando's of de bedieningstoetsen op het stuurwiel.

PREMIUM AUDIOSYSTEMEN

Voor de Grand Cherokee zijn drie verschillende audiosystemen beschikbaar. Afhankelijk van de modeluitvoering is hij standaard uitgerust met een hifi-systeem met 6 speakers, een premium Alpine® surround sound-systeem met 9 speakers en subwoofer en een premium Harman Kardon®-audiosysteem met 19 speakers en een versterker van 825 watt.

image

7-INCH INFODISPLAY

Het 7-inch kleurendisplay in het instrumentenpaneel informeert u over de status van de verschillende voertuigsystemen en geeft u nuttige rij-informatie, zoals een digitale weergave van de rijsnelheid en de ingestelde Selec-Terrain®-rijmodus. Welke informatie precies wordt weergegeven kunt u zelf instellen.

JEEP® GRAND CHEROKEE

Probeer hem uit bij uw dealer

JEEP® GRAND CHEROKEE BROCHURE

Download of bestel de brochure van de Jeep® Grand Cherokee


brandstofverbruik in gecombineerde cyclus (l/100 km): 16,7 – 9,8; CO2 -uitstoot (g/km): 382 - 254. Deze waarden werden bepaald met de WLTP-procedure (EU-Verordening 2018/1832) en bijgewerkt tot 1 januari 2020. Recenter bijgewerkte waarden zullen beschikbaar zijn bij de officiële dealers. De vermelde waarden van de CO2 -uitstoot en het brandstofverbruik dienen enkel ter vergelijking. Deze goedgekeurde waarden kunnen afwijken van de echte waarden.