INTERIEURDESIGN

MOROCCO BLACK
MOROCCO BLACK

De Grand Cherokee Laredo heeft standaard een bekleding van Wallace II- en Sheldon-stof in Morocco Black. De bestuurdersstoel is achtvoudig elektrisch verstelbaar voor extra rijcomfort, de passagiersstoel is zesvoudig elektrisch verstelbaar.

MOROCCO BLACK
MOROCCO BLACK

De Grand Cherokee Limited is standaard verkrijgbaar met een bekleding van Capri-leder in Morocco Black. Zowel de voorstoelen als de achterbank zijn voorzien van geïntegreerde verwarming voor extra comfort op koude dagen.

ZIMBABWE LIGHT FROST BEIGE
ZIMBABWE LIGHT FROST BEIGE

De Grand Cherokee Limited is standaard verkrijgbaar met een bekleding van Capri-leder in Zimbabwe Light Frost Beige. Zowel de voorstoelen als de achterbank zijn voorzien van geïntegreerde verwarming voor extra comfort op koude dagen.

MOROCCO BLACK
MOROCCO BLACK

De Grand Cherokee Overland is standaard verkrijgbaar met een bekleding van geperforeerd Axis II-nappaleder in Morocco Black met accentstiksels in Morocco Sun. De voorstoelen hebben een ingebouwd ventilatiesysteem dat de door het lichaam geproduceerde warmte afvoert voor meer comfort op lange ritten.

VESUVIO INDIGO BLUE / JEEP® BROWN
VESUVIO INDIGO BLUE / JEEP® BROWN

De Grand Cherokee Overland is standaard verkrijgbaar met een bekleding van geperforeerd Axis II-nappaleder in Vesuvio Indigo Blue en Jeep® Brown met parelmoerkleurige accentbiezen. De voorstoelen hebben een ingebouwd ventilatiesysteem dat de door het lichaam geproduceerde warmte afvoert voor meer comfort op lange ritten.

NEPAL LIGHT FROST BEIGE
NEPAL LIGHT FROST BEIGE

De Grand Cherokee Overland is standaard verkrijgbaar met een bekleding van geperforeerd Axis II-nappaleder in Nepal Light Frost Beige met accentbiezen in Jeep® Brown. De voorstoelen hebben een ingebouwd ventilatiesysteem dat de door het lichaam geproduceerde warmte afvoert voor meer comfort op lange ritten.

MOROCCO BLACK
MOROCCO BLACK

De Grand Cherokee Summit is standaard verkrijgbaar met een bekleding van geperforeerd Natura Plus-leder in Morocco Black.

GRAND CANYON
GRAND CANYON

De Grand Cherokee Summit is standaard verkrijgbaar met een bekleding van geperforeerd Natura Plus-leder in Jeep® Brown.

ARGENTINA BLACK / DARK SIENNA BROWN
ARGENTINA BLACK / DARK SIENNA BROWN

De Grand Cherokee Summit is standaard verkrijgbaar met een bekleding van geperforeerd Natura Plus-leder in Argentina Black en Dark Sienna Brown met zwarte accentstiksels en accentbiezen.

SKI GRAY / INDIGO
SKI GRAY / INDIGO

Het Laguna Leather Pack voor de Grand Cherokee Summit biedt een summum aan luxe. De verhoogde zijkussens van de stoelen zijn bekleed met Laguna-leder in de kleur Ski Gray dat schitterend contrasteert met het blauwe leder waarmee de bovenzijde van het dashboard, de portierpanelen en de middenarmsteun, de hoes en knop van de transmissiehendel en de armsteunen op de portieren zijn afgewerkt. De stoelzittingen zijn bekleed met geperforeerd Axis II-nappaleder en ze zijn voorzien van geïntegreerde verwarming en ventilatie voor extra comfort op koude of juist warme dagen.

BLACK – RUBY RED
BLACK – RUBY RED

De Grand Cherokee Trailhawk® heeft standaard een bekleding van nappaleder in SRT®-stijl en geperforeerd Axis II-suède in Morocco Black met rode accentstiksels. De verhoogde zijkussens houden uw lichaam goed op zijn plaats bij uitdagende offroad-ritten. De voorstoelen hebben een ingebouwd ventilatiesysteem dat de door het lichaam geproduceerde warmte afvoert voor meer comfort op lange ritten.

NEEM DE CONTROLE OVER UW COMFORT

Niet alleen de stoelen, maar ook vrijwel alle andere aanraakoppervlakken in het interieur zijn bekleed met luxueus leder.

BOORDEVOL FINESSES

CommandView®-panoramadak

Het optionele tweedelige CommandView®-panoramadak bestaat uit een elektrisch bedienbaar glazen voorpaneel en een vast glazen achterpaneel, beide voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm.

JEEP® GRAND CHEROKEE

Probeer hem uit bij uw dealer

JEEP® GRAND CHEROKEE BROCHURE

Download of bestel de brochure van de Jeep® Grand Cherokee


brandstofverbruik in gecombineerde cyclus (l/100 km): 16,7 – 9,8; CO2 -uitstoot (g/km): 382 - 254. Deze waarden werden bepaald met de WLTP-procedure (EU-Verordening 2018/1832) en bijgewerkt tot 1 januari 2020. Recenter bijgewerkte waarden zullen beschikbaar zijn bij de officiële dealers. De vermelde waarden van de CO2 -uitstoot en het brandstofverbruik dienen enkel ter vergelijking. Deze goedgekeurde waarden kunnen afwijken van de echte waarden.