MAJESTUEUS STOER

De Jeep® Grand Cherokee heeft een nieuwe look, met gerestylede frontgrille en led-mistlampen. Zijn gespierde bouw straalt niet alleen kracht, maar ook klasse uit en onderstreept de zelfverzekerdheid waarmee hij elke uitdaging tegemoet treedt.

Grand Cherokee

WIELEN EN BANDEN

De Jeep® Grand Cherokee is gebouwd voor het leveren van topprestaties op de weg en in het terrein. En vanzelfsprekend zijn ook de velgen en banden daarop berekend. Om ervoor te zorgen dat de banden altijd op de juiste spanning zijn, is hij bovendien standaard uitgerust met een bandenspanningsbewakingssysteem.

EVEN FRAAI VAN ACHTEREN

De markante led-achterlichten en aerodynamische achterspoiler versterken de krachtige uitstraling van het carrosserieontwerp. De stijlvol in de onderzijde van de bumper geïntegreerde dubbele verchroomde uitlaatpijp benadrukt de kracht van de motor, terwijl een afdekplaat de trekhaak aan het zicht onttrekt wanneer deze niet wordt gebruikt. De elektrisch bedienbare tankklep (standaard op alle modellen) en elektrisch bedienbare achterklep (standaard op alle modellen met uitzondering van de Laredo) verhogen het comfort en gebruiksgemak.

JEEP®GRAND CHEROKEE

Probeer hem uit bij uw dealer

JEEP® GRAND CHEROKEE BROCHURE

Download of bestel de brochure van de Jeep® Grand Cherokee