MAJESTUEUS STOER

De Jeep® Grand Cherokee heeft een nieuwe look, met gerestylede frontgrille en led-mistlampen. Zijn gespierde bouw straalt niet alleen kracht, maar ook klasse uit en onderstreept de zelfverzekerdheid waarmee hij elke uitdaging tegemoet treedt.

Grand Cherokee

EVEN FRAAI VAN ACHTEREN

De markante led-achterlichten en aerodynamische achterspoiler versterken de krachtige uitstraling van het carrosserieontwerp. De stijlvol in de onderzijde van de bumper geïntegreerde dubbele verchroomde uitlaatpijp benadrukt de kracht van de motor, terwijl een afdekplaat de trekhaak aan het zicht onttrekt wanneer deze niet wordt gebruikt. De elektrisch bedienbare tankklep (standaard op alle modellen) en elektrisch bedienbare achterklep (standaard op alle modellen met uitzondering van de Laredo) verhogen het comfort en gebruiksgemak.

JEEP®GRAND CHEROKEE

Probeer hem uit bij uw dealer

JEEP® GRAND CHEROKEE BROCHURE

Download of bestel de brochure van de Jeep® Grand Cherokee


brandstofverbruik in gecombineerde cyclus (l/100 km): 16,7 – 9,8; CO2 -uitstoot (g/km): 382 - 254. Deze waarden werden bepaald met de WLTP-procedure (EU-Verordening 2018/1832) en bijgewerkt tot 1 januari 2020. Recenter bijgewerkte waarden zullen beschikbaar zijn bij de officiële dealers. De vermelde waarden van de CO2 -uitstoot en het brandstofverbruik dienen enkel ter vergelijking. Deze goedgekeurde waarden kunnen afwijken van de echte waarden.