GRAND CHEROKEE SUMMIT

Diamond Black Velvet Red Walnut Brown Granite Crystal Bright White Ivory White True Blue
Diamond Black
Velvet Red
Walnut Brown
Granite Crystal
Bright White
Ivory White
True Blue
Diamond Black

GRAND CHEROKEE SUMMIT

De Jeep® Grand Cherokee Summit stelt u in staat de meest uitdagende rijomstandigheden het hoofd te bieden zonder ook maar de minste concessie te doen op het gebied van stijl, comfort en klasse.
MORE INFO
De Jeep® Grand Cherokee Summit stelt u in staat de meest uitdagende rijomstandigheden het hoofd te bieden zonder ook maar de minste concessie te doen op het gebied van stijl, comfort en klasse.
Vanaf € 127.063

GRAND CHEROKEE S

BILLET SILVER BRIGHT WHITE DIAMOND BLACK SANGRIA STATE BLUE VELVET RED
BILLET SILVER
BRIGHT WHITE
DIAMOND BLACK
SANGRIA
STATE BLUE
VELVET RED
BILLET SILVER

GRAND CHEROKEE S

Stijlvol, sportief, sensationeel: alles wat telt begint met een 's'. En de Jeep® Grand Cherokee S biedt het allemaal. Ontdek zijn ultieme mix van sportieve prestaties en stijlvolle luxe.
MORE INFO
Stijlvol, sportief, sensationeel: alles wat telt begint met een 's'. En de Jeep® Grand Cherokee S biedt het allemaal. Ontdek zijn ultieme mix van sportieve prestaties en stijlvolle luxe.
Vanaf € 119.090

GALERIJ

EXTERIEUR

/content/dam/jeep/crossmarket/model/grand-cherokee/GranCherokee-exterior-1.jpg
Image Exterior

EEN MAJESTUEUZE VERSCHIJNING

De Jeep® Grand Cherokee biedt van oudsher een perfecte balans van kracht en comfort. Met zijn nieuwe frontgrille, nieuwe interieurdesigns, nieuwe technologie en verder geperfectioneerde rijeigenschappen onderstreept hij zijn status als meest bekroonde SUV ooit.

ONTDEK ZIJN DESIGN
image 1
image 2

INTERIEUR

/content/dam/jeep/crossmarket/model/grand-cherokee/GranCherokee-interior-1.jpg
Image Interior

OVERAL EVEN STIJLVOL

De Jeep® Grand Cherokee Summit stelt u in staat de meest uitdagende rijomstandigheden het hoofd te bieden zonder ook maar de minste concessie te doen op het gebied van stijl, comfort en klasse. Zijn interieur vormt een warme, uitnodigende omgeving die zich kenmerkt door een zeer geraffineerde combinatie van exclusieve materialen, zoals de suèdeachtige stof voor de hemelbekleding, de gedistingeerde zwarte stof of het luxueuze leder van de stoelbekleding, de houten sierlijsten op zowel het dashboard als de portierpanelen en de glanzende omlijstingen rond de luchtroosters en middenconsole.

ONTDEK ZIJN INTERIEUR

TECHNOLOGIE

/content/dam/jeep/crossmarket/model/grand-cherokee/GrandCherokee-technology-1.jpg
Image technology

VOOROP IN TECHNOLOGIE

Het gebruiksvriendelijke Uconnect-systeem van de Jeep® Grand Cherokee biedt u de modernste multimediatechnologie om permanent contact met de buitenwereld te houden. Via het 8,4-inch touchscreen in het dashboard hebt u toegang tot alle audio-, communicatie- en navigatiefuncties aan boord.

ONTDEK ZIJN TECHNOLOGIE

PRESTATIES

/content/dam/jeep/fr/model/grand-cherokee/overview/grand-cherokee-capability-1450x423.jpg

GEBOUWD VOOR HET AVONTUUR

Luxe is één ding, maar als echte Jeep biedt de Grand Cherokee natuurlijk in de eerste plaats de 4x4-rijkwaliteiten die het merk legendarisch hebben gemaakt. Zijn innovatieve Quadra-Trac® II en Quadra-Drive® II 4x4-systemen aangevuld met Selec-Terrain®-tractieregeling en Quadra-Lift®-luchtvering (indien aanwezig) staan garant voor ongeëvenaarde rijprestaties op de weg en in het terrein.

ONTDEK ZIJN 4X4-CAPACITEITEN

VEILIGHEID & BEVEILIGING

/content/dam/jeep/crossmarket/model/grand-cherokee/GranCherokee-safety-1_V1.jpg.jpg

NIEUWE MAATSTAVEN VOOR ACTIEVE EN PASSIEVE VEILIGHEID

Meer dan zeventig voorzieningen voor de actieve en passieve veiligheid maken de Jeep® Grand Cherokee tot een van de veiligste auto's in zijn klasse. Kreukelzones, verstevigingsbalken in de portieren en een compleet airbagsysteem met meertraps frontairbags, een knie-airbag voor de bestuurder, zijairbags en gordijnairbags over de gehele zijkant van het inzittendencompartiment bieden u en uw passagiers optimale bescherming bij een aanrijding.

ONTDEK ZIJN VEILIGHEID

PAKKETTEN

Dit pakket biedt een selectie aan innovatieve rijassistentiesystemen die het rijden niet alleen veiliger maken, maar ook vergemakkelijken.

Bekijk samenstelling

Inbegrepen opties

Elektronische stabiliteitsregeling (ESC)

ESC coördineert de werking van de elektronische rolbeperking (ERM), het antiblokkeerremsysteem (ABS) met noodremassistentie en de permanente tractieregeling en activeert deze systemen wanneer dat nodig is. Wanneer de auto een andere koers volgt dan de bestuurder via het stuurwiel aangeeft, grijpt het systeem in door het selectief afremmen van de afzonderlijke wielen en het verminderen van het motorkoppel.

Waarschuwingssysteem voor botsing op voor- of tegenligger

Dit systeem maakt gebruik van radarsensoren die detecteren wanneer u te snel een voorligger nadert en attendeert u hierop met een geluidssignaal en oplichtend waarschuwingssymbool. Wanneer u zelf niet tijdig reageert, grijpt het systeem in door automatisch de remmen te activeren.

Adaptieve cruise control met Stop&Go-functie

Adaptieve cruise control past zo nodig de ingestelde kruissnelheid aan teneinde een veilige afstand tot een voor u rijdend voertuig te handhaven.

Dodehoekbewaking en Detectie achter de auto

Dit systeem bewaakt constant de zogenaamde dode hoek aan de zijkant van de auto en de zone direct achter de auto. Wanneer in deze gebieden andere weggebruikers worden waargenomen, wordt u hierop geattendeerd met een geluidssignaal en een oplichtend waarschuwingssymbool in de buitenspiegel.

Waarschuwingssysteem voor onbedoeld veranderen van rijstrook

Deze veiligheidsvoorziening waarschuwt u voor mogelijk onbedoeld verlaten van de rijstrook waarin u rijdt. Bij afdwalen van de rijbaan spoort het systeem u met een lichte impuls in het stuurwiel aan tot een corrigerende stuurbeweging.

Park Assist-Inparkeerassistentie

Park Assist herkent een geschikte parkeerplaats parallel aan of haaks op de rijrichting en assisteert u bij het inparkeren door middel van gesproken instructies en aanwijzingen op het infodisplay in het instrumentenpaneel. Het systeem neemt daarbij de besturing van de auto over en laat u weten wanneer u moet schakelen, remmen of gasgeven.

Bekijk samenstelling

Inbegrepen opties

Automatisch dimmende koplampen

Zorgen ervoor dat het grootlicht automatisch wordt gedimd bij het naderen van een tegenligger.

Verwarmbare voorstoelen

Wie ooit kennis heeft gemaakt met het comfort dat stoelverwarming op een koude winterdag biedt, wil niet anders meer. De verwarming is in twee standen instelbaar.

De natuurlijke kleuren van enkele van 's werelds meest indrukwekkende landschappen inspireerden de ontwerpers tot het creëren van verbluffend fraaie interieurs vol doordachte details.

Bekijk samenstelling

Inbegrepen opties

Voorstoelen met stoelventilatie

De met leder beklede sportstoelen bieden u nog meer luxe en nog meer comfort. De ingebouwde stoelventilatie zorgt bij warm weer voor een efficiënte afvoer van de door het lichaam geproduceerde warmte.

Lederen bekleding

Niet alleen de stoelen, maar ook vrijwel alle andere aanraakoppervlakken in het interieur zijn bekleed met luxueus leder.

CommandView®-panoramadak

Het CommandView®-panoramadak bestaat uit twee glazen panelen die beide zijn voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm en waarvan het voorste elektrisch kan worden geopend.

Stuurwielverwarming

Stuurwielverwarming voorkomt verkleumde handen in de koude wintermaanden.

Dit stylingpakket biedt u de mogelijkheid de glanzende exterieuraccenten van de Grand Cherokee Summit te verruilen voor de ingetogen klasse van matzilver.

Bekijk samenstelling

Inbegrepen opties

Matzilveren achterlichtomlijstingen

/content/dam/jeep/crossmarket/model/grand-cherokee/packages/platinum-series-group/Grand-Cherokee-Platinum-Series-Group-Feature-1.jpg

Dit optiepakket biedt u de mogelijkheid het interieur van de Grand Cherokee Summit nog meer klasse te geven met een bekleding van exclusief Laguna-leder.

Bekijk samenstelling

Inbegrepen opties

Stoelen met verhoogde zijkussens bekleed met Laguna-leder in de kleur Ski Gray

SKI GRAY / INDIGO Het Laguna Leather Pack voor de Grand Cherokee Summit biedt een summum aan luxe. De verhoogde zijkussens van de stoelen zijn bekleed met Laguna-leder in de kleur Ski Gray dat schitterend contrasteert met het blauwe leder waarmee de bovenzijde van het dashboard, de portierpanelen en de middenarmsteun, de hoes en knop van de transmissiehendel en de armsteunen op de portieren zijn afgewerkt. Dit stoelzittingen zijn bekleed met geperforeerd Axis II-nappaleder en ze zijn voorzien van geïntegreerde verwarming en ventilatie voor extra comfort op koude of juist warme dagen.

JEEP® GRAND CHEROKEE

Probeer hem uit bij uw dealer

JEEP® GRAND CHEROKEE

Download de Jeep® Grand Cherokee brochure en prijslijst


brandstofverbruik in gecombineerde cyclus (l/100 km): 16,7 – 9,8; CO2 -uitstoot (g/km): 382 - 254. Deze waarden werden bepaald met de WLTP-procedure (EU-Verordening 2018/1832) en bijgewerkt tot 1 januari 2020. Recenter bijgewerkte waarden zullen beschikbaar zijn bij de officiële dealers. De vermelde waarden van de CO2 -uitstoot en het brandstofverbruik dienen enkel ter vergelijking. Deze goedgekeurde waarden kunnen afwijken van de echte waarden.