ALTIJD IN CONTACT MET DE WERELD

Met het geavanceerde Uconnect™-systeem kunt u alle audio-, communicatie- en navigatiefuncties van de Jeep® Cherokee bedienen. Zonder dat uw aandacht wordt afgeleid van het verkeer, want alle belangrijke functies kunt u behalve via de overzichtelijke schermen op het touchscreen ook bedienen met de toetsen op het stuurwiel of spraakcommando's.

ENTERTAIMENT ONDERWEG

Wat is er nu fijner dan op weg naar uw bestemming even te ontspannen met uw favoriete muziek uit de speakers? De Jeep® Cherokee biedt u daarvoor een drietal verschillende mogelijkheden. In de eerste plaats is dat het standaard aanwezige audiosysteem: een hoogwaardig hifi-systeem met zes speakers in de Longitude en een in samenwerking met Alpine® ontwikkeld Sound System met negen speakers, een 8-inch subwoofer en een versterker met een vermogen van 506 watt in alle andere versies.

ALPINE® SOUND SYSTEM MET NEGEN SPEAKERS:

- Eén 8-inch 'Infinite Battle' subwoofer in bagageruimte

- 12-kanaals versterker

BLUETOOTH®-AUDIOSTREAMING

Bluetooth®-audiostreaming stelt u in staat draadloos muziek af te spelen of web-radiostations te beluisteren vanaf elke ondersteunde mediaspeler.

TELEFOON & NAVIGATIE

Uconnect™ is zo gebruiksvriendelijk dat u ervan versteld zult staan. Zo kunt u met een simpele spraakopdracht een contact uit uw telefoonboek bellen of het laatste nummer terugbellen. En als u onderweg wordt gebeld, wordt het volume van de muziek automatisch gedempt. Zodra de verbinding wordt verbroken, wordt het volume weer op het oude niveau ingesteld.

BELLEN WAAR EN WANNEER U WILT

Na het koppelen van uw telefoon aan het Uconnect™-systeem, wordt uw telefoonboek gesynchroniseerd en kunt u uw contacten bellen door simpelweg de naam hardop te zeggen. Wanneer u door een bekende wordt gebeld, verschijnt de naam op het scherm. Ook andere gebruikers van de auto of mede-inzittenden kunnen hun telefoon met het systeem verbinden: in totaal kunnen er tien verschillende toestellen worden gekoppeld.

KIJK OF UW TELEFOON WORDT ONDERSTEUND

HANDSFREE BELLEN EN SMS-LEZER

Bellen, oproepen beantwoorden, tekstberichten hardop laten voorlezen*: het kan allemaal zonder uw handen van het stuur te nemen of uw blik van de weg af te wenden.

*Deze functie is niet voor alle telefoons beschikbaar.

NAVIGATIESYSTEEM MET 3D-KAARTEN

De navigatiefunctie van het Uconnect™-systeem blinkt uit in gebruiksgemak. U ziet in één oogopslag waar u bent, waar u naartoe moet en hoe lang de reis nog duurt. Het systeem maakt gebruik van een sensorgestuurd GPS voor een uiterst nauwkeurige positiebepaling en leidt u met duidelijke aanwijzingen op de haarscherpe 3D-kaarten en gesproken instructies feilloos naar uw bestemming.

BEDIENINGSTOETSEN OP HET STUURWIEL

Het Uconnect™-infotainmentsysteem van de Jeep® Cherokee onderscheidt zich door de eenvoudige bediening. Een andere zender zoeken, het volume aanpassen of een nieuwe muziektrack selecteren: met de toetsen op het stuurwiel doet u het intuïtief zonder uw handen een moment van het stuur te hoeven nemen. Met dezelfde toetsen kunt u even gemakkelijk bellen, een oproep beantwoorden of een andere Uconnect™-functie gebruiken.

JEEP® CHEROKEE

Probeer hem uit bij uw dealer

BROCHURE JEEP® CHEROKEE

Download of bestel de brochure van de Jeep® Cherokee