INTERIEURDESIGN

MOROCCO BLACK
MOROCCO BLACK

De Cherokee Longitude heeft standaard een bekleding van Brook II-stof met in Morocco Black. Deze stevige stof met blokpatroon is berekend op een intensief gebruik in zowel stedelijke als landelijke omgevingen.

MOROCCO BLACK
MOROCCO BLACK MET LICHTBEIGE ACCENTSTIKSELS

De Cherokee Longitude Freedom heeft standaard een bekleding van nappaleder in Morocco Black met lichtbeige accentstiksels die het interieur een luxueuze en gedistingeerde uitstraling geeft.

MOROCCO BLACK
MOROCCO BLACK MET LICHTBEIGE ACCENTSTIKSELS

De Cherokee Limited is standaard verkrijgbaar met een bekleding van zwart nappaleder met lichtbeige accentstiksels die het interieur een luxueuze en gedistingeerde uitstraling geeft.

VESUVIO JEEP® BROWN / INDIGO BLUE
VESUVIO JEEP® BROWN / INDIGO BLUE MET PARELMOERKLEURIGE ACCENTSTIKSELS

De Cherokee Limited is standaard verkrijgbaar met een bekleding van geperforeerd Axis II-nappaleder in Vesuvio Jeep® Brown / Indigo Blue met parelmoerkleurige accentstiksels. De voorstoelen zijn voorzien van geïntegreerde verwarming en ventilatie.

NEPAL – BEIGE
NEPAL – BEIGE

De Cherokee Limited is standaard verkrijgbaar met een bekleding van geperforeerd Axis II-nappaleder in Nepal Black / Light Frost Beige. De voorstoelen zijn voorzien van geïntegreerde verwarming en ventilatie.

OVERLAND BLACK
OVERLAND BLACK

De Cherokee Overland is standaard verkrijgbaar met een bekleding van geperforeerd Axis II-nappaleder in Morocco Black. De voorstoelen zijn voorzien van geïntegreerde verwarming en ventilatie en ze zijn achtvoudig elektrisch verstelbaar (met inbegrip van viervoudig verstelbare lendensteun). De rugleuningen van de bestuurders- en passagiersstoel zijn voorzien van een ingeperst Overland-logo.

OVERLAND PEARL
OVERLAND PEARL

De Cherokee Overland is standaard verkrijgbaar met een bekleding van geperforeerd Axis II-nappaleder in Overland Pearl. De voorstoelen zijn voorzien van geïntegreerde verwarming en ventilatie en ze zijn achtvoudig elektrisch verstelbaar (met inbegrip van viervoudig verstelbare lendensteun). De rugleuningen van de bestuurders- en passagiersstoel zijn voorzien van een ingeperst Overland-logo.

MOROCCO BLACK
MOROCCO BLACK MET RODE ACCENTSTIKSELS

De Cherokee Trailhawk® is optioneel verkrijgbaar met een bekleding van nappaleder in Morocco Black met rode accentstiksels en een rood geborduurd Trailhawk-logo op de rugleuningen van de voorstoelen. De passagiersstoel heeft een naar voren klapbare rugleuning en een handige opbergruimte onder de zitting.

GRAND CANYON JEEP® BROWN
GRAND CANYON JEEP® BROWN MET RODE STIKSELS

De Cherokee Trailhawk® is optioneel verkrijgbaar met een bekleding van nappaleder in Grand Canyon Jeep® Brown met rode accentstiksels en een rood geborduurd Trailhawk-logo op de rugleuningen van de voorstoelen. De passagiersstoel heeft een naar voren klapbare rugleuning en een handige opbergruimte onder de zitting.

MOROCCO BLACK
MOROCCO BLACK MET RODE STIKSELS

De Cherokee Trailhawk® heeft standaard een bekleding van nappaleder en stof in Morocco Black met rode accentstiksels en een rood geborduurd Trailhawk-logo op de rugleuningen van de voorstoelen. De passagiersstoel heeft een naar voren klapbare rugleuning en een handige opbergruimte onder de zitting.

SCHOONHEID ZIT HEM IN DE DETAILS

JEEP® CARGO MANAGEMENT SYSTEM

Met het Jeep® Cargo Management System kan de bagageruimte optimaal worden benut. Het verschaft de veelzijdigheid die aansluit bij uw actieve levensstijl. Tot de leverbare Mopar®-accessoires behoren een opbergmand, een opvouwbare koelbox, een EHBO-/pechhulpset en een offroad-accessoireset, die veilig worden bevestigd aan het modulaire Jeep-rack voor de bagageruimte.

GENIET VAN DE ZON

De Jeep® Cherokee heeft twee fantastische opties om van de zon en de frisse buitenlucht te genieten. Het nieuwe CommandView® panoramadak bestaat uit twee glaspanelen die aan de binnenzijde zijn voorzien van een zonnescherm. Het voorste paneel kan elektrisch worden geopend, het achterste is vast. Bij het exclusieve Sky Slider® zonnedak is een druk op de knop voldoende om het dak volledig te openen.

JEEP® CHEROKEE

Probeer hem uit bij uw dealer

BROCHURE JEEP® CHEROKEE

Download of bestel de brochure van de Jeep® Cherokee