EEN MODERNE INTERPRETATIE VAN HET JEEP® ERFGOED

De Jeep® Cherokee is eerder revolutionair dan evolutionair. Hij verlegt grenzen en verkent gebieden die voorheen onbekend waren. Zo onderscheidt zijn atletische vormgeving zich door zeer goede aerodynamische eigenschappen, waardoor zijn luchtweerstand uitzonderlijk laag is.

Cherokee

DYNAMIEK EN STIJL

Met zijn atletische en aerodynamische vormgeving straalt de Jeep® Cherokee pure sportieve klasse uit. Zijn dynamische styling wordt verder versterkt door de opvallende led-achterlichten, vloeiend gelijnde achterklep en achterspoiler die bijdraagt tot de aerodynamische efficiency. De glanzend metalen uitlaateindpijpen voegen daar nog een extra vleugje klasse aan toe. De Cherokee biedt daarnaast de veelzijdigheid en flexibiliteit die aansluit bij een actieve levensstijl. Zo zijn de stoelen van de in 60/40-delen gescheiden achterbank verschuifbaar en kunnen ze ook worden neergeklapt, zodat u naar behoefte kunt kiezen voor meer comfort of extra bagageruimte.

WIELEN EN BANDEN

De Jeep® Cherokee is gemaakt om te rijden, grenzen te verleggen en onbekende gebieden te verkennen. De unieke velg- en bandcombinaties van de Cherokee onderscheiden zich door hun originele styling, waarmee ze de grijze massa te ontstijgen.

LED-DAGRIJVERLICHTING

De Jeep® Cherokee beschikt over geavanceerde verlichtingstechnologie. De smalle led-dagrijlichten geven het front een vloeiende, dynamische look. Het dimlicht van de daaronder geplaatste units wordt automatisch ingeschakeld zodra het buiten donker wordt, waarbij de mistlampen extra ondersteuning in bochten bieden.

JEEP® CHEROKEE

Probeer hem uit bij uw dealer

BROCHURE JEEP® CHEROKEE

Download of bestel de brochure van de Jeep® Cherokee