GALERIJ

EXTERIEUR

/content/dam/jeep/crossmarket/model/cherokee-my-19/overview/exterior/mobile/pillar-1.jpg
Image Exterior

EEN NIEUWE INTERPRETATIE VAN OUDE WAARDEN

De Jeep® Cherokee geeft een eigentijdse interpretatie aan de authenticiteit en het avontuurlijke karakter die het merk Jeep® groot hebben gemaakt. Zijn aangescherpte design, led-koplampen en -achterlichten, nieuwe velgen en moderne comfortvoorzieningen betekenen een volgende stap in de evolutie van zijn styling, waarbij zijn traditionele waarden behouden blijven.

ONTDEK ZIJN DESIGN
image 1
image 2

INTERIEUR

/content/dam/jeep/crossmarket/model/cherokee-my-19/overview/interior/mobile/pillar-1.jpg
Image Interior

HIGHTECH EN VAKMANSCHAP

In het interieur van de nieuwe Jeep® Cherokee komt moderne hightech samen met traditioneel vakmanschap. Zo zijn het Uconnect™-scherm en de bedieningselementen voor de Selec-Terrain®-tractieregeling en het Active Drive 4x4-systeem op een volkomen natuurlijke manier geïntegreerd in een omgeving die zowel comfort uitstraalt als uitnodigt tot avontuur.

TECHNOLOGIE

/content/dam/jeep/crossmarket/model/cherokee-my-19/overview/technology/mobile/pillar-1.jpg
Image technology

COMFORT VOOR ALLEDAG

Voor wie het maximale aan gebruiksgemak wil, is de Jeep® Cherokee verkrijgbaar met de comfortverhogende voorzieningen als automatisch dimmende koplampen, Park Assist-inparkeerassistentie en elektrisch verstelbare voorstoelen.

VEILIGHEID

/content/dam/jeep/crossmarket/model/cherokee-my-19/overview/safety/mobile/pillar-1.jpg

VOORBEREID OP HET ONVERWACHTE

Met zijn geavanceerde constructie en veiligheidsvoorzieningen verzekert de Jeep® Cherokee u van een optimale bescherming bij uw dagelijkse ritten en avontuurlijke reizen. In aanvulling op de standaarduitrusting zijn systemen als ParkSense®-parkeersensoren in de voor- en achterbumper en dodehoekbewaking en detectie achter de auto verkrijgbaar om u te assisteren in het geval u zelf iets over het hoofd ziet.

ONTDEK ZIJN VEILIGHEID
/content/dam/jeep/crossmarket/model/cherokee-my-19/overview/safety/mobile/pillar-3.jpg
Het getoonde model is op basis van US specificaties