ALLES OM OVERAL TE KOMEN

VEILIG OP AVONTUUR

veiligheid 4 deurs 4x4

De Jeep® Wrangler Unlimited biedt u en uw dierbaren topklasse veiligheid dankzij zijn constructie op basis van een robuust ladderchassis en een uitgebreid pakket veiligheidsvoorzieningen met onder andere standaard meertraps frontairbags met impact-afhankelijke activering en optionele zijairbags in de rugleuningen van de voorstoelen.

ALLROUND BESCHERMING

Elektronische stabiliteitsregeling (ESC) is een geavanceerd rijassistentiesysteem dat de bestuurder helpt de auto onder alle omstandigheden onder controle te houden. In situaties van dreigend onder- of overstuur grijpt het systeem in door het selectief afremmen van de afzonderlijke wielen en het aanpassen van het motorvermogen om de auto weer op de juiste koers te brengen. Elektronische rolbeperking (ERM) signaleert wanneer de carrosserie gevaarlijk overhelt en activeert de remmen om te voorkomen dat de auto over de kop slaat. Daarnaast beschikt de Jeep® Wrangler Unlimited over een bij alle snelheden werkend tractieregelsysteem met een speciale mapping voor het rijden met ingeschakelde vierwielaandrijving en lage gearing, Brake Assist-noodstopassistentie en een antiblokkeerremsysteem (ABS) dat zowel op een droge als gladde ondergrond bij krachtig afremmen de remafstand vermindert en de auto bestuurbaar houdt.

SENTRY KEY®-STARTBLOKKERING

Met de afstandsbediening kunt u de auto openen en sluiten. Dankzij de Sentry Key®-startblokkering is het nagenoeg onmogelijk zonder de originele sleutel de motor te starten.

STERKE EN ROBUUSTE BOUW

De van hogesterktestaal vervaardigde en stevig in de vloer verankerde B-stijlen bieden extra bescherming bij botsingen van opzij en verhogen de torsiestijfheid van de auto. De brandstoftank bevindt zich veilig tussen de draagbalken van het chassisframe en is voorzien van een 2,5 mm dikke bodembeschermplaat voor extra bescherming in het terrein.