JEEP® WRANGLER UNLIMITED
De Jeep Wrangler Unlimited kent letterlijk geen beperkingen. Vier deuren geven toegang tot een wereld die voor anderen onbereikbaar is. Zijn vernieuwde interieur biedt extra stijl en raffinement, maar met zijn legendarische off-road prestaties blijft hij trouw aan zijn afkomst. Niet voor niets is het model de erfgenaam van een roemruchte icoon die model staat voor 70 jaar vrijheid en avontuur.

JEEP® WRANGLER 2-DEURS Zoekt u de Wrangler 2-deurs? Op verzoek kunnen wij deze voor u bestellen. Vraag uw Jeep dealer naar de mogelijkheden.
VANAF: € 33.990,- EX BTW/BPM
Wat wilt u doen?
BROCHURE AANVRAGEN
Proefrit aanvragen
Offerte aanvragen
SPECIALE VERSIES
WRANGLER BLACK EDITION II
KENMERKEN
TERUG
VIER DEUREN De vierdeursuitvoering van de Wrangler is niet alleen uniek vanwege zijn onbegrensde terreineigenschappen; de buitengewoon ruime Unlimited is ook de enige vierdeurs cabriolet in de hedendaagse markt. Dit model heeft ten opzichte van de driedeurs versie een 52 cm langere wielbasis én twee achterdeuren.
LADDERCHASSIS Het uit kokerprofielen opgebouwde ladderchassis zorgt voor extra sterkte, stijfheid en duurzaamheid.
HET ULTIEME OPEN RIJDEN De Wrangler gaat heel ver als het om open rijden gaat. Zo zijn de stalen portieren standaard uitneembaar en is de voorruit neerklapbaar. De Sport is standaard uitgerust met de Sunrider® softtop, De modulaire Freedom Top™ hardtop (standaard op Sahara en Rubicon) bestaat uit drie afzonderlijk te verwijderen delen die een gedoseerde blootstelling aan de zonneschijn mogelijk maken en gemakkelijk zijn op te bergen.
DRIVE BY WIRE Electronic Throttle Control (ETC) voorkomt het schoksgewijs optrekken wanneer met 4WD in de lage gearing (4LO) wordt gereden. De speciale off-road kalibrering van ETC maakt het mogelijk om soepel en gecontroleerd het gaspedaal te blijven bedienen tijdens het rijden in ruw terrein.
GEEN ANGST VOOR MODDER, VUIL OF VLEKKEN Geniet zonder bang te hoeven te zijn dat het interieur smerig wordt. Alle Wrangler-modellen hebben standaard een makkelijk te reinigen interieur met afwateringspluggen.
HILL START ASSIST (HSA) EN HILL DESCENT CONTROL (HDC) HSA voorkomt het achteruit rollen van de auto bij het omhoog wegrijden op een steile helling. Dit gebeurt door de auto na het loslaten van het rempedaal twee seconden op zijn plaats te houden zodat de bestuurder tijd heeft om het gaspedaal te bedienen. HDC helpt de auto veilig en met gecontroleerde snelheid te laten afdalen zonder dat de bestuurder de remmen hoeft te bedienen.
SKID PLATES De bodembeschermplaten van geperst stalen platen beschermen de brandstoftank, de tussenbak en het transmissiecarter tegen beschadigingen door terreinoneffenheden.

Terug naar boven