EEN WERELDVERMAARD ICOON

  • Sport
  • Sahara
  • Rubicon

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Kleurenkiezer WRANGLER

ONBEGRENSDE VRIJHEID

De Wrangler Unlimited heet niet voor niets Unlimited: zijn mogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd. Zo biedt de modulaire Freedom Top®-hardtop - verkrijgbaar in zwart of carrosseriekleur - verschillende manieren om open te rijden. En wie meer voor de basics gaat, kiest voor de gemakkelijk verwijder- en opvouwbare Sunrider®-softtop.

KIES UW DAKOPTIE:

OPEN VOOR AVONTUUR

Ook voor de portieren biedt de Wrangler Unlimited maximale vrijheid: de standaard portieren met metalen ruitframes, centrale vergrendeling en elektrisch bedienbare voorportierruiten, kunt u vervangen door halfhoge portieren die als accessoire leverbaar zijn en waarvoor ook softtop-raamvensters en binnenpanelen met kaartnetten verkrijgbaar zijn. En als het echt avontuurlijk moet, kunt u ook gewoon de portieren verwijderen!

KIES UW PORTIERCONFIGURATIE:

WIELEN EN BANDEN

De ruime keuze aan velgen vormt de basis voor ieder avontuur dat u met de Jeep® Wrangler zult beleven. De meeste velgen hebben een holronde vorm: dit vermindert het risico op krassen en andere beschadigingen tijdens off-road rijden. Lichtmetalen velgen verlagen het onafgeveerd gewicht en dragen zo bij aan een grotere stuurprecisie en een betere handling.

KIES UW VELGEN