JEEP® WRANGLER UNLIMITED
De Jeep Wrangler Unlimited kent letterlijk geen beperkingen. Vier deuren geven toegang tot een wereld die voor anderen onbereikbaar is. Zijn vernieuwde interieur biedt extra stijl en raffinement, maar met zijn legendarische off-road prestaties blijft hij trouw aan zijn afkomst. Niet voor niets is het model de erfgenaam van een roemruchte icoon die model staat voor 70 jaar vrijheid en avontuur.

JEEP® WRANGLER 2-DEURS Zoekt u de Wrangler 2-deurs? Op verzoek kunnen wij deze voor u bestellen. Vraag uw Jeep dealer naar de mogelijkheden.
VANAF: € 33.990,- EX BTW/BPM
Wat wilt u doen?
BROCHURE AANVRAGEN
Proefrit aanvragen
Offerte aanvragen
SPECIALE VERSIES
WRANGLER BLACK EDITION II
DESIGN / EXTERIEUR
TERUG
CARROSSERIE De Jeep Wrangler Unlimited is direct herkenbaar aan de klassieke Jeep-grille met zeven sleuven, de ronde koplampen, de trapeziumvormige spatschermen en de platte, rechthoekige voorruit. Maar ook de gesmede, zichtbare scharnieren en de neerklapbare voorruit zijn unieke Jeep-kenmerken waaraan het model zijn imago van ‘robuust en puur’ dankt. De uitneembare deuren en de scharnierende voorruit vormen vernuftig geconstrueerde details die essentieel zijn om optimaal te kunnen genieten van de vrijheid die het off-road rijden biedt. De voorruit is schuin gemonteerd om zowel de luchtweerstand als het geluidsniveau in het interieur te verminderen. Bovendien is de aansluiting tussen de ruit en het dak herzien om de luchtstroom beter te geleiden en daarmee het windgeruis te verminderen en de temperatuurisolatie te verbeteren. Het design kenmerkt zich door pure lijnen en een grote aandacht voor een nauwkeurige montage en afwerking.

De Sahara-versie is voorzien van treeplanken met antislipprofiel om het in- en uitstappen te vergemakkelijken. Daarnaast zijn bij deze versie de achterruit en de achterste zijruiten in donkergetint privacyglas uitgevoerd.

De Wrangler Rubicon is de versie die het meest op off-road gebruik is afgestemd, zoals blijkt uit de grotere grondspeling dankzij de starre DANA 44-vooras en de standaard gemonteerde rock rails om de carrosseriedorpels in ruw terrein tegen rotsblokpunten te beschermen.
KLEUREN De Jeep® Wrangler Unlimited is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren die allemaal nauwkeurig zijn afgestemd op de stijl van Jeep®:


Informeer bij uw dealer naar de beschikbaarheid van de kleuren.
*Alleen beschikbaar op de Moab-versie.
VELGEN EN BANDEN Om uitstekende prestaties bij het rijden in het terrein te verzekeren, is de Rubicon-versie uitgerust met 17-inch lichtmetalen velgen en 245/75 R17-banden. Met zijn brede 255/70 R18-banden en fraaie 18-inch lichtmetalen velgen koppelt de Sahara-versie een maximum aan rijcomfort op de weg aan de hoge terreinprestaties die kenmerkend zijn voor de Wrangler Unlimited. Alle versies zijn voorzien van een achterop gemonteerd full-size reservewiel met afdekhoes.
HET ZIJN DE DETAILS DIE TELLEN Bekijk de details van de nieuwe Jeep Wrangler Unlimited en stel uw favoriete versie samen.
wranglerunlimited
Klik op de auto om de afbeelding te vergroten
DESIGN / INTERIEUR
INZITTENDENCOMPARTIMENT Het interieur van de Jeep Wrangler Unlimited wordt gekenmerkt door zachte vormen die het geheel een comfortabele en elegante indruk geven. Ook de toepassing van nieuwe materialen en de hoogwaardige afwerking dragen hiertoe bij. Ruimte en functionaliteit blijven sterke punten in het DNA van de Jeep Wrangler Unlimited. De anatomisch gevormde voorstoelen geven volop zijdelingse steun en de bestuurdersstoel is in hoogte verstelbaar. De afgeronde vormen van het dashboard, de middenconsole, de opbergvakken en de armleuningen op de portieren dragen bij tot een ergonomische en comfortabele leefomgeving. Het Tip & Slide-systeem op de tweedeursversies vergemakkelijkt het naar voren schuiven van de voorstoelen ten behoeve van het in- en uitstappen van de achterpassagiers. De doorlopende tunnelconsole is voorzien van bekerhouders voor de voor- en achterpassagiers en een armleuning met afsluitbaar opbergvak, 12V-stroomaansluiting en USB-poort.

De uitrusting is bij alle versies bijzonder compleet en omvat onder meer een boordcomputer, een stuurwiel met diverse bedieningstoetsen en een automatisch geregelde airconditioning. Elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels behoren eveneens tot de standaarduitrusting.

De Sahara-versie is de meest luxueuze en comfortabele versie van het gamma. Hij onderscheidt zich onder meer door chroomaccenten op de luchtroosters en het instrumentenpaneel en optionele lederen stoelbekleding met verwarmbare voorstoelen.

Alle versies hebben standaard elektrisch bedienbare ruiten in de voorportieren met automatische one-touch bediening en een centraal vergrendelingssysteem.

Maar hoewel het comfortniveau niet onderdoet voor hetgeen een louter op weggebruik afgestemde auto te bieden heeft, blijft de Jeep Wrangler Unlimited trouw aan zijn off-road achtergrond: na een avontuurlijke reis door modderig en rotsachtig terrein is het geheel afwasbare interieur gemakkelijk te reinigen en kan de vloer dankzij de aanwezigheid van afwateringspluggen zelfs met een slang worden schoongespoten.
interieur beste 4x4
STOELEN EN INTERIEURBEKLEDING De stoelen van de Rubicon-versie hebben een stoffen bekleding in de kleur Black, terwijl de rugleuningen van de voorstoelen zijn voorzien van het Rubicon-logo. De Jeep Wrangler Unlimited Sahara heeft een exclusief lederen interieur in de kleur Black met elektrisch verwarmbare voorstoelen. De rugleuningen van de voorstoelen zijn voorzien van het Sahara-logo.
INSTRUMENTEN Opvallende aspecten in het interieur zijn de ronde elementen en de vlakken met afgeronde lijnen die een harmonieus en strak geheel vormen. Ook het geheel herziene dashboard onderscheidt zich door zijn zachtere, vloeiende lijnen. De belangrijkste bedieningselementen zijn ergonomisch uitgevoerd en gemakkelijk bereikbaar op de middenconsole gegroepeerd. De vier analoge meters geven het instrumentenpaneel een sportieve look. De standaard op alle versies gemonteerde EVIC-boordcomputer biedt daarnaast de mogelijkheid om aanvullende informatie af te lezen, zoals buitentemperatuur, kompaskoers, gemiddeld brandstofverbruik, resterende actieradius en reistijd.  En met de ingebouwde toetsen op het stuurwiel kunt u gemakkelijk diverse functies bedienen, zoals cruise control, audio-installatie, Bluetooth UConnect® handsfree-systeem en satellietnavigatie (voor zover aanwezig).
Jeep wrangler unlimited design
OP ALLES VOORBEREID
BAGAGECAPACITEIT De Wrangler Unlimited zorgt goed voor zijn gasten en hun bagage. Wanneer de achterbank wordt neergeklapt, is een bagageruimte van maar liefst 935 liter beschikbaar.
AFSLUITBARE OPBERGRUIMTE IN TUNNELCONSOLE De vrijheid van het rijden in de openlucht vraagt om een veilige plaats voor het bewaren van uw waardevolle spullen. Een uitneembare bak helpt u om kleine voorwerpen overzichtelijk op te bergen. Daaronder is genoeg ruimte voor het veilig bewaren van uw cd’s, camera, mp3-speler en andere zaken die u liever niet aan vreemde blikken blootstelt.
VERSTELBARE EN INKLAPBARE ACHTERSTE ZITPLAATSEN Het interieur van uw Wrangler Unlimited kan gemakkelijk worden aangepast wanneer extra bagage moet worden vervoerd. De achterbank kan geheel (bij de Wrangler) of gedeeltelijk (bij de Wrangler Unlimited) worden neergeklapt, maar is ook volledig wegklapbaar.
OMKEERBARE LAADVLOERMAT MET DAARONDER EEN VERZONKEN OPBERGRUIMTE Een omkeerbare laadvloermat beschermt de moquette-vloerbedekking, terwijl de vloer van de Wrangler Unlimited een verzonken opbergruimte bevat met een uitneembare bak voor bijvoorbeeld het bewaren van de bevestigingsbouten van de portieren en de hardtop.

Terug naar