WRANGLER UNLIMITED
75TH ANNIVERSARY EDITION

AUTHENTIEK TOT
OP HET BOT
BROCHURE DOWNLOADEN
Tussen de oorspronkelijke Willys MB en de Wrangler Unlimited van nu ligt een lange weg. Maar ondanks het leeftijdsverschil hebben ze nog steeds hun basiswaarden gemeen: vrijheid, authenticiteit, avontuur en passie. Jeep® wil het behoud van dit waardevolle erfgoed eren met een speciale Anniversary Edition van al zijn modellen. Deze onderscheiden zich met bronskleurige exterieur- en interieuraccenten, exclusieve velgen, 75th Anniversary Edition-badges en nog veel meer.
Jeep® Wrangler Unlimited
JEEP®
Wrangler Unlimited
75th Anniversary Edition
Speciale kenmerken 75th Anniversary Edition
 • ONTDEK MEER
  75th Anniversary-badge
  75th Anniversary-badge
  Elke Jeep® 75th Anniversary Edition is voorzien van een genummerde badge die hem herkenbaar maakt als een exemplaar van een gelimiteerde serie. Een badge met het silhouet van de oorspronkelijke Willys MB en diens geboortejaar versterkt de status van elke Anniversary Edition als toekomstige klassieker.
 • ONTDEK MEER
  Bronsaccenten
  Bronsaccenten
  Bronskleurige exterieurdetails als de omlijstingen van de grillesleuven en koplampen onderstrepen het speciale karakter van de Wrangler Unlimited 75th Anniversary Edition.
 • terreinwagens
  ONTDEK MEER
  Exclusieve lakkleur
  Exclusieve lakkleur
  De Wrangler Unlimited 75th Anniversary Edition is als enige Wrangler Unlimited verkrijgbaar in Sarge Green, een exclusieve kleur die is ontleend aan Jeeps® avontuurlijke verleden.
 • ONTDEK MEER
  'Powerdome'-motorkap
  'Powerdome'-motorkap
  Niet alles was vroeger beter. Daarom is de vlakke motorkap van de Willys MB 4x4 bij de Wrangler Unlimited 75th Anniversary Edition vervangen door een exemplaar met powerdome die plaats biedt aan de moderne krachtbron eronder.
18-inch
lichtmetalen
velgen
De bronskleurige 18-inch lichtmetalen
velgen onderscheiden zich op elk terrein.
Spatborden in carrosseriekleur
De in carrosseriekleur uitgevoerde spatborden versterken het exclusieve karakter van de Wrangler Unlimited 75th Anniversary Edition.
Freedom Top® in carrosseriekleur
Voor wie de wereld graag vanuit een ruim perspectief bekijkt, is de Wrangler Unlimited 75th Anniversary Edition verkrijgbaar met de Freedom Top®, een uit drie afzonderlijk te verwijderen delen bestaande hardtop in carrosseriekleur.
Powerdome'-motorkap
De 'Powerdome'-motorkap biedt plaats en extra koeling voor de 2.8 CRD-dieselmotor van 200 pk.
Zwart
Nappaleder, voorzien van middenbanen van gaasstof met van linnen naar zwart verlopend ombré-effect.
Ontspan en geniet van de details
 • 75th Anniversary Edition-logo op rugleuningen voorstoelen
 • Met speciale Franse naad afgestikt
 • Interieuraccenten Moroccan Sun
 • Mopar-rubbermatten
Elke dag is een nieuw avontuur. De Jeep® Wrangler Unlimited 75th Anniversary Edition heeft alles in zich om u nieuwe avonturen te laten beleven. En ook weer veilig thuis te brengen.
Command-Trac® 4x4-systeem Hill Descent Control (HDC) Trail Rated®