Er is een moment dat u besluit dat het roer om moet. Volg de verhalen van
mensen die hun leven een andere richting hebben gegeven, vol avontuur en vrijheid.
IEDEREEN KOMT OP EEN KEERPUNT IN Z'N LEVEN.
LAAT U INSPIREREN!
STEFANO MUNARI, SNOWBOARDER • OP ZOEK NAAR DE ULTIEME EMOTIE
De 28-jarige Stefano Munari is een Italiaanse snowboard-professional. Geboren en getogen in de bergen begon hij al op jonge leeftijd met snowboarden. Het liefst was hij de hele dag buiten. Eén zijn met de natuur was zijn droom. Op een dag realiseerde hij zich dat hij met zijn snowboard die droom waar kon maken. Jarenlang intensief trainen na school brachten hem naar de Italiaanse en Europese kampioenschappen. Lees hoe Stefano zijn uitdagingen overwon.
VICTOR CHISSANO, ZANGER/DJ • EEN NIEUWE REIS, EEN NIEUW VERHAAL
Victor Chissano is een 30-jarige Afro-Italiaanse zanger/dj. Hij is ook songwriter en schreef voor Jeep de song 'I’m a Renegade'. In zijn muzikale leven heeft Victor al heel wat uitdagingen overwonnen bij het experimenteren met de meest uiteenlopende muziekstijlen. Hij begon met reggae en kwam via de elektronische muziek en techno uit bij de drum'n'bass. Zijn ontmoeting met de drummer Ninja van de Italiaanse band Subsonica veranderde zijn leven: de clubhit die ze samen scoorden bood hem de kans om professioneel muzikant te worden. Vorig jaar werd hem gevraagd een song te schrijven die de regels moest doorbreken en de waarden van de nieuwe Jeep® Renegade 100% moest uitdrukken. Deze uitdaging betekende een nieuwe ommekeer in zijn leven. Op een reis door Schotland vond hij de juiste inspiratie om het gewone te veranderen in iets buitengewoons. En nu staat een nieuw verhaal, een nieuwe reis op het punt te beginnen.
ROBERTO D’AMICO, SURFER • WACHTEN OP DE GOEDE GOLF
De 21-jarige Roberto D'Amico is een grootheid in de Italiaanse en internationale surf-scene. Hij bedwingt de golven al vanaf zijn 8ste, toen hij zijn eerste surfplank cadeau kreeg van een vriendje. Surfen werd zijn leven. Hij wilde wedstrijden winnen en schopte het tot internationaal surfkampioen. Op een dag begon er iets aan hem te knagen. Hij voelde dat hij terug moest naar zijn ware passies: de zee en de vrijheid.
Het was een keerpunt. Het was tijd voor een nieuw hoofdstuk in zijn leven, weg van de competitie, dichterbij zijn innerlijke ziel.
Tijd voor een nieuw begin in het freeride-surfen. Lees het verhaal van Roberto in zijn eigen woorden.
Nu is het uw beurt. Gooi het roer om en laat u verleiden door de nieuwe Jeep® Renegade