De nieuwe Renegade luidt een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Jeep in. Hij is ontworpen voor de stad, maar schuwt ook het avontuur niet. Hiervan getuigen de unieke details en stijlelementen die hem direct als échte Jeep herkenbaar maken. Aan de voorzijde wordt de karakteristieke zevensleufs Jeep-grille omsloten door een contrasterende omlijsting in carrosseriekleur, waarbij de diepgelegen ronde koplampen zijn brutale blik versterken. Ook de trapeziumvormige wielkastranden zijn rechtstreeks ontleend aan het Jeep-erfgoed. Als exclusief designelement zijn de achterlichtglazen, de Renegade-badges op de carrosserieflanken en de panelen van het My Sky-open dak voorzien van het 'X'-symbool, dat is geïnspireerd op de versterkingsribben die in militaire jerrycans zijn geperst. Het optionele My Sky-schuifdaksysteem biedt een sensationeel panoramisch uitzicht. Deze en vele andere details maken de nieuwe Renegade - net als zijn beroemde voorgangers - tot een échte Jeep. Eigenwijs en helemaal van deze tijd.
STEL UW IDEALE COMBINATIE SAMEN Verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen, tien aansprekende carrosseriekleuren en negen unieke tweekleurencombinaties met een contrasterend zwart dak, koppelt de nieuwe Renegade zijn authentieke Jeep-dna aan een geheel eigen, non-conformistisch karakter.
ONTDEK DE KLEUREN EN UITVOERINGEN
VELGEN VOOR ELKE STIJL
FRAAIE DETAILS VOOR EXTRA STIJL
  • Renegade-Badge
  • Jeep Renegade zijspiegel Blankmetalen buitenspiegelkappen
  • Jeep Renegade  modulair zonnedak Blankmetalen dakrails
  • Blankmetalen uitlaateindpijpen
ALLES VOOR UW LIFESTYLE Wat is uw favoriete outdoor-activiteit? Freestyle snowboarden, mountainbiken, kite-surfen? Welke sport of hobby u ook beoefent, in het enorme aanbod aan exclusieve Mopar®-accessoires vindt u altijd de perfecte oplossing voor u en uw Renegade.
  • Jeep Renegade auto-accessoires Portierstickers US Army Star
  • kleine Jeep kopen Fietsdrager voor trekhaak (2 fietsen)
  • auto-accessoires Jeep Renegade Motorkapsticker matzwart
  • Jeep Renegade dakdragers Ski- en snowboardhouders
Bekijk de brochure