OP JACHT IN DE NACHT

Renegade Night Eagle

Voor uw volgende onvergetelijke reis staat er een nieuwe metgezel voor u klaar. Een compacte SUV waarmee u uw hang naar avontuur kunt najagen, of dat nu in het neonlicht van de stad is, in het maanlicht op een verlaten strand of in het licht van duizenden sterren in de bergen. De Renegade Night Eagle is gemaakt voor het avontuur. U ook?
Compacte SUV
OP ZOEK NAAR VERBAZINGWEKKENDE VERHALEN Het is tijd om nieuwe wegen in te slaan. Op zoek naar nieuwe belevenissen. Met zijn matgrijze details, zwarte lichtmetalen velgen en unieke askleurige matte lak is deze speciale Renegade klaar voor een hoofdrol in uw volgende opzienbarende verhaal.
Jeep Renegade Night Eagle
OP ZOEK NAAR VERRASSENDE DETAILS
 • MATGRIJZE
  GRILLEOMLIJSTINGEN
  EN MATGRIJS JEEP-EMBLEEM
  OP DE MOTORKAP
 • EXCLUSIEVE NIGHT EAGLE-BADGE
 • ZWARTGELAKTE 17-INCH
  VELGEN MET M+S-BANDEN
 • BUITENSPIEGELS IN
  CARROSSERIEKLEUR
IN DE JUISTE STEMMING
In de Renegade Night Eagle komt u aan comfort niets tekort, dankzij onder andere het lederen stuurwiel met ingebouwde verwarming, het 5-inch touchscreen, het Uconnect LIVE®-navigatiesysteem, parkeersensoren achter, stoelverwarming voorin en de exclusieve donkerbruine stoffen bekleding. De stijl en het stoere karakter die elke Jeep® van nature heeft, brengen u daarbij in de juiste stemming voor uw volgende avontuur.
VOOR ELK JACHTTERREIN Het maakt niet uit waar u heen wilt. Dankzij zijn verbazingwekkende veelzijdigheid is er geen plaats waar de Renegade Night Eagle niet kan komen. Hij is er in twee versies: met handgeschakelde zesversnellingsbak of met DDCT gerobotiseerde automatische transmissie.Beide voorwielaangedreven en met 1.4 MultiAir II-benzinemotor van 140 pk (103 kW).Maar welke versie u ook kiest, zijn unieke stijl en kwaliteiten openen de weg naar nieuwe ervaringen, bijzondere ontmoetingen en opwindende avonturen. Elke dag opnieuw.
1.4 MultiAir II turbo-benzinemotor 140 pk (103 kW) – FWD
De 1.4 MultiAir II turbo-benzinemotor wordt gecombineerd met een handgeschakelde 6-versnellingsbak of DDCT gerobotiseerde automaat en levert een vermogen 140 pk (103 kW) en een maximum koppel van 230 Nm bij 1750 t/min.
Kleuren De Jeep® Renegade Night Eagle is verkrijgbaar is zes aantrekkelijke kleuren: