VOORUITSTREVENDE TECHNOLOGIE

De nieuwe Jeep® Compass blijft de Jeep® traditie trouw. Meer dan 70 veiligheids- en beveiligingsfuncties zijn beschikbaar op de compacte SUV, gecombineerd met de nieuwste technologie en hedendaagse techniek. Jeep® Compass beschermt u en uw geliefden dankzij hoogwaardig staal en andere geavanceerde materialen. De cahuffeur en de passagiers worden verder beschermd door een van de meest geavanceerde airbagsystemen van zijn soort met zes standaard airbags.

jeep-compass-interior-header

ALTIJD IN VERBINDING

Voor de nieuwe Jeep® Compass zijn de allernieuwste versies van het Uconnect™-systeem beschikbaar. Deze onderscheiden zich door snellere opstarttijden en meer rekenkracht, waardoor de geavanceerde audio-, communicatie- en navigatiefuncties moeiteloos kunnen worden gebruikt en voor alle inzittenden toegankelijk zijn.

CONTROLE OVER DE TECHNOLOGIE

De technologie aan boord van de nieuwe Jeep® Compass staat volledig in dienst van de gebruiker. Zodat u alles onder controle hebt, welke weg u ook inslaat.

BeatsAudio™

De Jeep® Compass is standaard uitgerust met een audiosysteem dat gebruikmaakt van zes speakers voor een ruimtelijke geluidsbeleving. In plaats daarvan kunt u ook kiezen voor een 12-kanaals BeatsAudio™ hifi-systeem met negen speakers en een imposante subwoofer.

Bedieningstoetsen op het stuurwiel

Met de multifunctionele toetsen op het stuurwiel kunt u onder andere de telefoon opnemen, een andere radiozender zoeken en het audiovolume aanpassen zonder uw handen van het stuur te hoeven nemen. De belangrijkste infotainmentfuncties kunt u ook met spraakcommando's bedienen.

Navigatie

Het Uconnect™ 8.4" NAV-systeem biedt een 3D-navigatiesysteem met driedimensionale weergave van oriëntatiepunten, stratenpatronen en accentueringen in het terrein. Het touchscreen ondersteunt handbewegingen als spreiden en knijpen om in en uit te zoomen. Voor het invoeren van de bestemming volstaat een enkel spraakcommando.

7-INCH INFODISPLAY

Het 7-inch kleurendisplay in het instrumentenpaneel geeft een overzicht van de belangrijkste rijgegevens en de status van de verschillende voertuigsystemen. Welke informatie exact op het scherm wordt weergeven, kunt u zelf instellen met de toetsen op het stuurwiel.

jeep-compass-interior-dual-pane