TRAILHAWK®

De Jeep® Compass Trailhawk® onderscheidt zich door de ongeëvenaarde terreinvaardigheid die het merk Jeep®legendarisch heeft gemaakt. En dankzij zijn innovatieve techniek combineert hij zijn onovertroffen 4x4-kwaliteiten met een zuinig karakter en comfortabel rijgedrag op de weg.

jeep-compass-capability-header
N.N.B.
jeep-compass-trail-rated-logo

TRAIL RATED®

De Jeep® Compass Trailhawk® is de trotse drager van de Trail Rated®-badge, waarmee hij laat zien dat hij alles in zich heeft om zich onder de zwaarste terreinomstandigheden staande te houden. Dit onderscheidingsteken wordt namelijk alleen toegekend aan Jeeps die in een serie loodzware tests hun kunnen hebben bewezen in de categorieën tractie, bodemvrijheid, wendbaarheid, veerwegen en doorwaaddiepte.

jeep-compass-side-rear

Uitzonderlijke Off-road prestaties

Standaard bodembeschermplaten, een riante bodemvrijheid en grote vrijloophoeken vormen de basis voor de uitzonderlijke offroad-prestaties van de Compass Trailhawk®. Tot zijn speciale terreinvoorzieningen behoren verder Hill Descent Control en 17-inch noppenbanden

jeep-compass-active-drive-low

Active Drive Low 4x4-systeem

Het Jeep® Active Drive Low-systeem biedt een lage gearing met 20:1-kruipreductie voor 'Trail Rated' 4x4-prestaties, waarbij de Selec-Terrain®-tractieregeling optimaal gebruik van de vierwielaandrijving in het terrein mogelijk maakt.

jeep-compass-unique-front-and-hood-decal

Specifieke frontgrille en motorkap met matzwarte middenbaan

De nieuwe Jeep® Compass Trailhawk® is direct herkenbaar aan de matzwarte middenbaan op de motorkap.

4X4-SYSTEMEN

De nieuwe Jeep® Compass biedt keuze uit twee innovatieve 4x4-systemen: het single-speed Jeep® Active Drive-systeem en Jeep® Active Drive Low, een two-speed systeem met hoge en lage gearing. Beide schakelen automatisch en schokvrij tussen voorwiel- en vierwielaandrijving om in elke rijsituatie maximale trekkracht en optimale grip te garanderen.

ONGEKEND GROTE VRIJLOOPHOEKEN

De Jeep® Compass Trailhawk® biedt de grootste bodemvrijheid van zijn klasse: 22,9 cm. Ook met zijn voorste vrijloophoek van 30,0 graden, overloophoek van 23,7 graden en achterste vrijloophoek van 33,6 graden troeft hij alle anderen in zijn segment af.

jeep-compass-best-in-class-angles

MOTOREN

De nieuwe Jeep® Compass is verkrijgbaar met benzine- en dieselmotoren in verschillende vermogensniveaus. Daarnaast biedt hij keuze uit een handgeschakelde zesversnellingsbak of 9-traps automatische transmissie en uit vierwielaandrijving of voorwielaandrijving.

PK
koppel Nm

TREKCAPACITEIT

Zoals het een echte Jeep betaamt, staat de nieuwe Compass zijn mannetje wanneer het aankomt op het trekken van een aanhanger. De versie met 2.0 MultiJet-dieselmotor heeft bijvoorbeeld een maximaal trekgewicht van 1900 kg. Dat is ruim voldoende voor het trekken van een forse caravan, boottrailer of motorfietsaanhanger.

2.0 MultiJet-dieselmotor met handgeschakelde zesversnellingsbak 140 pk
1900 KGS
2.0 MultiJet-dieselmotor met 9-traps automatische transmissie 170 pk
1500 KGS
1.6 MultiJet-dieselmotor met handgeschakelde zesversnellingsbak 120 pk
1000 KGS
1.4 MultiAir-benzinemotor met handgeschakelde zesversnellingsbak 140 pk
Vraag uw dealer naar de mogelijkheden
1.4 MultiAir-benzinemotor met 9-traps automatische transmissie 170 pk
Vraag uw dealer naar de mogelijkheden