"Jeep® Compass voor terreincapaciteiten en comfort."

Source: autovandaag.nl


Innovatieve Schoonheid

Traditie en innovatie gaan hand in hand bij de nieuwe Jeep® Compass. Zijn design geeft een nieuwe invulling aan typische Jeep®-stijlelementen als de verchroomde zevensleufs grille en de karakteristieke koplampen met geïntegreerde led-dagrijverlichting, terwijl de doorlopende verchroomde sierlijst rond de zijruiten en achterruit zijn aerodynamische profiel benadrukt.

EXTERIEUR

AANTREKKELIJK DESIGN

Met zijn dynamische, gestroomlijnde profiel vol raffinement weet de Jeep® Compass zich van de massa te onderscheiden. Zijn stoere afmetingen stralen vertrouwen uit. Jeep® Compass : nog nooit was het zo makkelijk om de show te stelen!

INTERIEUR

STIJL EN COMFORT

Sierlijke vormen, karakteristieke Jeep®-designelementen, hoogwaardige materialen en state-of-the-art technologie maken het interieur van de nieuw Jeep® Compass tot de perfecte reisomgeving. Tijdens het rijden geeft het instrumentenpaneel met 7-inch kleurendisplay u alle noodzakelijke informatie. Met de toetsen op het stuurwiel de snelheid kunt u de audio-, communicatie- en navigatiefuncties regelen en de snelheid voor de cruise control instellen terwijl u uw handen veilig aan het stuur houdt.

Met leder bekleed stuurwiel

Uconnect™ 8.4" NAV-infotainmentsysteem

Selec-Terrain® 4WD-systeem

9-traps automatische transmissie

TECHNOLOGIE

GRENSVERLEGGENDE TECHNOLOGIE

Ontdek de mogelijkheden om het Uconnect™ 8.4 NAV-infotainmentsysteem te koppelen aan uw smartphone via Apple CarPlay en Android Auto™. Deze gratis apps bieden een eenvoudige en veilige manier om uw iPhone of Android-smartphone in de auto te gebruiken voor bellen, muziek afspelen, berichten lezen en nog veel meer.
Apple CarPlay biedt iPhone-gebruikers toegang tot onder meer Apple Maps, Messages, telefoon en Apple Music via Siri-spraakbediening Android Auto™ geeft toegang tot onder andere Google Maps™ en Google Play Music™ via het 8,4-inch touchscreen in het dashboard of de bedieningstoetsen op het stuurwiel.

TECHNIEK

4X4-TECHNIEK VAN DE TOEKOMST

De combinatie van ongeëvenaarde 4x4-prestaties met geavanceerde motoren en versnellingsbakken maken de nieuwe Jeep® Compass toonaangevend in zijn klasse. Naast een keuze uit diverse zuinige benzine- en dieselmotoren, is hij leverbaar met twee innovatieve permanente 4x4-systemen die garant staan voor de legendarische Jeep® offroad-kwaliteiten.

Selec-Terrain®

Het Selec-Terrain®-tractieregelsysteem biedt de keuze uit verschillende rijprogramma's om optimaal gebruik van de vierwielaandrijving in het terrein en op de weg mogelijk te maken. Selec-Terrain® coördineert langs elektronische weg de centrale aansturing van in totaal twaalf verschillende voertuigsystemen voor een optimale controle onder alle rijomstandigheden

4x4-systemen

De nieuwe Jeep® Compass biedt keuze uit twee innovatieve 4x4-systemen: het single-speed Jeep® Active Drive-systeem en Jeep® Active Drive Low, een two-speed systeem met hoge en lage gearing. Beide schakelen automatisch en schokvrij tussen voorwiel- en vierwielaandrijving om in elke rijsituatie maximale trekkracht en optimale grip te garanderen.

Vrijloophoeken

Met zijn 20:1 kruipreductie en ongekend grote vrijloophoeken dankzij de speciale voorbumper en grotere bodemvrijheid, biedt de Jeep® Compass Trailhawk® de uitzonderlijke 'Trail Rated®'-offroadprestaties. Tot zijn speciale terreinvoorzieningen behoren verder bodembeschermplaten, Hill Descent Control en 17-inch noppenbanden.

VEILIGHEID & BEVEILIGING

EEN VEILIGE REIS

Echt comfort begint met het genieten van een veilige reis. De nieuwe Jeep® Compass beschermt de inzittenden met meer dan 70 beschikbare actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen, waaronder zeven standaard airbags.