RIJDEN IN HET BUITENGEWONE

De All-New Jeep® Compass neemt u mee “buiten” de standaard en conventionele paden om het dagelijkse leven op een buitengewone manier te overdenken. Ga op reis en ontmoet vier toonaangevende figuren op het gebied van Design, Gebruikerservaring, Technologie en Slagkracht, die met hun werk en denkwijze de maatschappij en het dagelijks leven veranderd hebben, en die de benadering van mensen waarmee ze de wereld zien en ermee interacteren, geïnspireerd hebben.

PERFECTE ESTHETIEK

Voorgrill

jeep-compass-front-grille

De legendarische grill met zeven sleuven, het meest iconische Jeep®-symbool, is gerestyled om een frisse en innovatieve persoonlijkheid te bieden aan de All-New Jeep® Compass.

Raamomlijsting

jeep-compass-shark-fin

De beste eigenschap van de All-New Jeep® Compass: de verchroomde Raamomlijsting die rondom de achterruit zit en voor een chique en verfijnde look van de auto zorgt, in evenwicht gehouden door zijn agressieve en onmiddellijk herkenbare aanzicht.

Spatbord randen

jeep-compass-fender-flares

Een sterker en atletisch profiel. De trapeziumvormige spatborden en uitgesproken wielkasten completeren het exterieur en zorgen voor een agressieve en gespierde look van het voertuig. Het resultaat is een sculpturale vorm die niet onopgemerkt blijft.

VERFIJND KARAKTER

Tweedelig panoramisch zonnedak

jeep-compass-dual-pane

De nieuwe Jeep® Compass zit vol praktische oplossingen. Zoals het tweedelig panoramisch zonnedak, een open dak bestaande uit twee panelen om volop te kunnen genieten van de frisse buitenlucht en zonneschijn.

Lederen stuurwiel

jeep-compass-leather-steering-wheel

Het met ambachtelijke precisie vervaardigde stuurwiel is bekleed met hoogwaardig leder. Geïntegreerde bedieningstoetsen maken een veilige bediening mogelijk van onder andere het audiosysteem en rijveiligheidsfuncties zonder de handen van het stuur te hoeven nemen.

Stoelen

jeep-compass-interior-seating

De comfortabele stoelen bieden een zeer goede ondersteuning van het lichaam. De contrasterende stiksels zorgen voor een exclusief accent.

TIK & SWIPE

Uconnect™ 8.4 NAV

jeep-compass-dual-pane

Het Uconnect™ 8.4 NAV-systeem biedt via simpele handbewegingen op het grote 8,4-inch touchscreen toegang tot alle audio-, communicatie- en navigatiefuncties van de Compass.

7-inch info display

jeep-compass-leather-steering-wheel

Het 7-inch kleurendisplay in het instrumentenpaneel houdt u onderweg op de hoogte van de status van de verschillende voertuigsystemen. Welke informatie exact op het scherm wordt weergeven, kunt u zelf instellen.

Integratie met smartphone

jeep-compass-interior-seating

Via Apple CarPlay en Android Auto kunt u het Uconnect™ 8.4 NAV-systeem koppelen aan uw smartphone. Deze gratis apps bieden een eenvoudige en veilige manier om uw iPhone of Android-smartphone in de auto te gebruiken voor bellen, muziek afspelen, berichten lezen en nog veel meer.