Jeep® Historie
Jeep®, een legendarisch merk dat sinds mensenheugenis symbool staat voor vrijheid, passie, authenticiteit en avontuur. Alle Jeep® vertellen hun eigen unieke verhaal, rijk aan historie, dat terug gaat tot de aller eerste Willys. Onze geschiedenis is ook de jouwe. Wie in een Jeep® rijdt, weet dat Jeep® niet zomaar een merk is. Maar een manier van leven.
JEEP® HISTORIE
Jeep® Store
Jeep store
Een bezoek aan de Jeep® Store is een absolute must voor iedereen voor wie zijn honger naar avontuur een lifestyle is. Met een simpele klik of tik op een knop kunt u op uw gemak shoppen in de grootste online collectie Jeep®-merkproducten en waar u ook bent Jeep® heren- en dameskleding, merchandise-artikelen en accessoires aanschaffen.
Ontdek meer
PARTNERSHIPS
JEEP® & Snowworld
Jeep® officieel sponsor van SnowWorld en bereikt hiermee eeuwige sneeuw in Nederland. Maak kennis met de complete line-up én de 4x4-kwaliteiten van Jeep®. En profiteer tijdelijk €7,50 korting op een skipas of boek nu met extra veel voordeel een weekend arrangement SnowWorld in Landgraaf.
Jeep® en Harley-Davidson®
Jeep® is partner van Harley-Davidson® en sponsort in 2017 de belangrijkste evenementen van het legendarische Amerikaanse motormerk in de EMEA-regio. 
JUVENTUS
Winnen is nooit eenvoudig. Het is een weg vol obstakels en lastige keuzes. En daar kruist het pad van Jeep® dat van Juventus. Twee legendes met...

DETAILS
Jeep® News
Nieuwe Jeep® Compass beleeft wereldwijd debuut in Brazilië
Jeep® breidt zijn aanbod mondiaal uit: de nieuwe Compass gaat wereldwijd verkocht worden in meer dan 100 landen.
Jeep® op de Autosalon van Parijs 2016
Première voor Jeep® Grand Cherokee modeljaar 2017, met nieuwe Trailhawk-versie, een verder verfijnde Summit en vernieuwde SRT.
Jeep® onthult Renegade ‘Hell’s Revenge’ van Garage Italia Customs
De 'Hell's Revenge' Renegade van Garage Italia Customs maakt zijn debuut tijdens de 25ste Europese Harley Owners Group (H.O.G.) rally in Portoroz, Slovenië, van 16 t/m 19 juni.
Jeep® News
Jeep® People
The Best of Jeep® Champions Tour
The Jeep® Champions Tour has been a success. A lot of Juventus fans and Jeep lovers followed our ...
Jeep® and Juventus together again: la Côte d’Azur gets dressed in black and white
Jeep® has hit Europe’s most luxurious roads. This is what makes our Brand unique: take a Wrangler and climb the ...
Congratulations Juventus!
The Jeep® brand is proud to announce that the black and white Team has reached the top of the Italian soccer...
Jeep® People
Jeep® Owners Group
Een welkomskit, evenementen, kortingen en exclusieve merchandising is slechts een greep van voordelen waarvan leden kunnen genieten.
MELD U AAN
Camp Jeep® is een speciaal evenement voor al onze Jeep® fans die de Jeep® waarden met elkaar delen: vrijheid, avontuur, passie en authenticiteit.
ONTDEK MEER
De Jeep® Owners Group Store is exclusief voor JOG leden.
GA NAAR JEEP® STORE
Jeep® Blog
I Am Jeep® Mobile
I Am Jeep Mobile
Bent u vergeten waar u uw auto heeft geparkeerd? Bent u te laat voor uw APK? In dat geval is ‘I Am Jeep® Mobile’ de aanbevolen applicatie voor u! Download de app en u heeft alle informatie over uw Jeep® bij de hand. Nooit meer onvoorbereid! Met een simpele klik krijgt u het laatste nieuws binnen voor de echte Jeep® fan en ook krijgt u alle informatie die u nodig heeft om op de hoogte te blijven van Jeep®.
Jeep Mobile