INTERIEUR STOELEN

Het nieuwe interieur van de Grand Cherokee is afgewerkt met een zachte, suèdeachtige hemelbekleding voor een luxueuze afwerking. Gewatteerde kussens met contrasterende biezen markeren het zachte, soepele optioneel met Laguna-leer beklede interieur. Glanzende, echt houten accenten voegen warmte en stijl toe aan het weelderige en uitnodigende interieur. Verwarmde en geventileerde voorstoelen en verwarmde achterstoelen dragen nog extra bij aan de luxe en het comfort.

EEN EXCLUSIEF INTERIEUR

REGEL UW COMFORT

EINDELOZE SUBTILITEITEN

 • Open-Pore Wood Accen Hout-accent met
  open poriën
 • Suede-Like Premium Headliner Suède-achtige
  premium
  hemelbekleding
 • Detailed Stitching Gedetailleerde
  stiksels
 • Keyless Enter 'n Go™ Keyless Enter
  'n Go™
 • Front and Rear-Seat Input Jacks Ingangsaansluitingen
  voor- en
  achterstoelen
 

UW GEPERSONALISEERD INSTRUMENTENPANEEL

De Grand Cherokee is nu verkrijgbaar met een nieuw configureerbaar 17,8-cm (7-inch) multiview display met geavanceerde Thin Film Transistor (TFT)-technologie waarmee u uw persoonlijke instellingen en afbeeldingen op maat kunt instellen. Er is gedetailleerde informatie over uw voertuig opgenomen in het geavanceerde door kleuren gecoördineerde paneel, dus u ziet de snelheidsmeter, het navigatiescherm, de instellingen van het Selec-Terrain® -systeem, informatie over het Quadra-Lift® wielophangingssysteem en meer.
grand-cherokee-interior-cluster

COMMANDVIEW® ZONNEDAK

Met het beschikbare CommandView®-zonnedak geniet u van een tweedelig glazen schuifdak met elektrische regeling. Het zonnedak opent en onthult nieuwe perspectieven, het bevat een krachtige zonwering om u koel te houden.
grand-cherokee-interior-sunroof
grand-cherokee-interior-audio

EEN ROBUUST EN MAJESTIEUS EXTERIEUR

Er zijn drie verschillende audiosystemen beschikbaar voor de Grand Cherokee 2017:

• Zes-speaker systeem inclusief twee in het instrumentenpaneel gemonteerde tweeters, twee speakers in de voorportieren en twee full-range speakers in de achterportieren

• Negen-speaker systeem met een 25,4-cm (10-inch) subwoofer en een 506-watt versterker

• Negentien-speaker Harman Kardon® GreenEdge®-luidsprekersysteem met Logic 7® meerkanaals surround-geluidsverwerking