o Grand Jeep® Grand Cherokee | Beste SUV auto | Exterieur
grand-cherokee-front-view

EEN ROBUUST EN MAJESTIEUS EXTERIEUR

EEN TOONBEELD VAN ONS KUNNEN

De Jeep® Grand Cherokee 2017 heeft een nieuwe exterieure look waarbij het dashboard voor, de grille en de led-mistlampen gerestyled zijn. Het stijlvolle en toch krachtige exterieur van de Grand Cherokee heeft een elegante look meegekregen die ondersteund wordt door het vertrouwen in zijn mogelijkheden bij alle weersomstandigheden.
grand-cherokee-rear-view

HET TOPPUNT VAN
LUXE

Aan de achterkant van de Jeep® Grand Cherokee zijn grote achterlichten te zien met een aerodynamische spoiler en kenmerkende led-verlichting. De achterklep biedt beter zicht door de achterruit en het lagere dashboard is nu modelspecifiek met beschikbare dubbele uitlaatuiteinden. Extra eenvoud en gemak worden toegevoegd door een vulopening zonder dop en een leverbare elektrische achterklep. Daarnaast is de Grand Cherokee Summit verkrijgbaar met een geïntegreerde trekhaakafdekking voor perioden waarin de haak niet wordt gebruikt.

VELGEN EN BANDEN

De Grand Cherokee, gemaakt voor epische on- en off-road prestaties, is competent, tot aan de velgen en banden toe. Het voertuig biedt naast het standaard monitoringsysteem voor de bandendruk, ook opties zoals de 18-inch velg die verkrijgbaar is bij de Off Road Group.

THUIS IN DE STAD OF ONDERWEG