Jeep® Grand Cherokee 2017

EEN MAJESTUEUZE HOUDING

INNOVATIE BRACHT ONS HIER

Een zelfverzekerd en elegant exterieurdesign straalt kracht uit vanuit elke hoek. De Jeep® Grand Cherokee komt in 2017 met een nieuwe look, gekenmerkt door premium styling elementen, waaronder een nieuwe frontgrille, een nieuw dashboard, een nieuw wieldesign en led-mistlampen. In 2017 verwelkomt Jeep® het geheel nieuwe Jeep® Grand Cherokee Trailhawk®-model.


EXTERIEUR VERKENNEN

ELEGANTIE OVERAL WAAR U GAAT

grand-cherokee-interiors

EEN NIEUW NIVEAU VAN RAFFINEMENT

Stelt u zich eens voor dat u de meest uitdagende rijomstandigheden moet trotseren zonder dat u op comfort, stijl en eerste klasse in hoeft te leveren. In 2017 zal dit mogelijk zijn dankzij de nieuwe Jeep® Grand Cherokee Summit met nieuwe niveaus van exclusiviteit en vakmanschap. Het interieur van de nieuwe Summit wordt afgerond met een zachte suèdeachtige hemelbekleding voor een luxueuze finish; gewatteerde kussens met contrasterende biezen markeren het zachte, soepele, optioneel met Laguna-leer beklede interieur. Glanzende, echt houten accenten voegen warmte en stijl toe aan het weelderige en uitnodigende interieur.


INTERIEUR VERKENNEN

ULTIEME INTERIEURKENMERKEN

  • grand-cherokee-wood HOUT MET OPEN PORIËN
  • grand-cherokee-sunroof CommandView®-zonnedak
  • grand-cherokee-stitching Gedetailleerde stiksels
  • grand-cherokee-audio Harman Kardon®-audio
  • grand-cherokee-headliner Premium hemelbekleding

LUXE OP ELK NIVEAU

grand-cherokee-side-view
BEKIJK ALLE MODELLEN

COMPETENT & NOG EFFICIËNTER

grand-cherokee-transmission

SOEPEL EN EFFICIËNTE ACHT-TRAPS VERSNELLINGSBAK

De uitzonderlijke acht-traps versnellingsbak zorgt voor een snelle acceleratie en soepel schakelen. Schakel de nieuwe keuzehandle in de Sport- of Rijmodus en u hebt volledige controle over het opschakelen met behulp van de op het stuurwiel gemonteerde bediening van de versnelling. Hierdoor is ook een kruipverhouding van 44.1:1 mogelijk voor ondersteuning bij off-road rijden (indien uitgerust met een tweetraps verdeelbak).

grand-cherokee-9-speed

SELEC-TERRAIN® TRACTIECONTROLE

Het legendarische Jeep® voertuigvermogen wordt met het Selec-Terrain® tractiecontrolesysteem verbeterd, waarbij u de beschikking hebt over vijf modi om vrijwel alle omstandigheden, waaronder sneeuw, de baas te blijven. De tractie wordt ook verbeterd door de beschikbare Quadra-Trac II® of Quadra-Drive® II 4WD-systemen. Het beschikbare Quadra-Lift® luchtveringssysteem beschikt over vijf hoogte-instellingen voor optimale rijprestaties.

grand-cherokee-engine

3.0L V6 MULTIJET II DIESEL

De nieuwe 3.0L TurboDiesel V6-motor levert een schone dieseltechnologie met lage CO2-emissies. De schone en geraffineerde aandrijflijn helpt bij het realiseren van een optimaal brandstofverbruik met indrukwekkende prestaties. In combinatie met de geavanceerde acht-traps automatische versnellingsbak kan de Jeep® Grand Cherokee 2017 tot 3.500 kg trekken; dus nu kunt u bijna al uw bezittingen met u meetrekken naar daar waar uw nomadische hart dit wenst.


VERMOGEN ONTDEKKEN

AIRBAGS - VOOR BESCHERMING VAN ALLE KANTEN

grand-cherokee-safety
De Grand Cherokee 2017, met nu meer dan 70 beschikbare veiligheids- en beveiligingsfuncties wordt standaard geleverd met meertraps aandrijving en airbags voor de bijrijder voor en aanvullende gordijn-airbags aan de zijkant. Standaard kreukelzones aan de voorkant van het voertuig en veiligheidsdeurbalken in de zijkant (geïntegreerd in het ontwerp) helpen ook bij het absorberen van bovenmatige energie en verminderen de overdracht aan inzittenden.


VEILIGHEID & BEVEILIGING VERKENNEN

TERUG NAAR BOVEN