CHEROKEE NIGHT EAGLE
ONTDEK DE NACHT
SMETTELOOS ZWART Stoer, stijlvol en mysterieus: Jeep® heeft de Cherokee in het zwart gestoken, met onder andere zwarte sierlijsten, zwarte bekleding en glanzend zwarte vijfspaaks velgen.
Cherokee Night Eagle interieur
PERFECT VOOR EEN NACHTJE UIT Neem de Cherokee Night Eagle een nachtje uit. Laat u leiden door de 3D-navigatieaanwijzingen op het 8,4-inch touchscreen van het Uconnect® Navigatie-infotainmentsysteem dat via Bluetooth® ook handsfree telefoneren, spraakbediening en audiostreaming ondersteunt. Voor de weergave van de audiofuncties van dit systeem, waaronder digitale radio (DAB), beschikt de Night Eagle over een in samenwerking met Alpine®. ontwikkelde HiFi-installatie met negen speakers, een 8-inch subwoofer en een versterker met een vermogen van 506 watt. De sfeervol zwarte interieurbekleding, afgewerkt met contrasterende stiksels op de stoelen en versnellingspookhoes, zorgt daarbij voor de juiste ambiance. En voor het veilig opbergen van persoonlijke bezittingen is er een volledig aan het zicht onttrokken opbergvak onder de passagiersstoel.
IMPONERENDE HIGHTECH
  • Bedieningstoetsen op het stuurwiel
  • Alpine® HiFi-systeem met negen speakers
  • Uconnect® Navigatie-infotainmentsysteem met 8,4-inch touchscreen
HEERSER VAN DE NACHT
ALS DE ZON ONDERGAAT,
TOONT DE NIGHT EAGLE ZIJN FASCINERENDE DETAILS
ZWARTE DAKRAILS Standaard is de Cherokee Night Eagle uitgerust met praktische dakrails die zijn afgewerkt in stijlvol zwart.
GLANZEND ZWARTE GRILLE-OMLIJSTINGEN Glanzend zwarte omlijstingen van de zeven grillesleuven versterken de krachtige uitstraling van het front.
GLANZEND ZWARTE EMBLEMEN Ook de Jeep®-emblemen op de motorkap, voorspatborden en achterklep zijn uitgevoerd in stijlvol glanzend zwart.
NIGHT EAGLE-BADGE
Een exclusieve Night Eagle-badge siert de achterzijde.
KRACHTIG STATEMENT Glanzend zwarte 18-inch lichtmetalen vijfspaaks
velgen onderstrepen dat de Night Eagle
altijd en overal z'n weg vindt.
OP ALLES VOORBEREID Dankzij zijn legendarische Jeep®-rijkwaliteiten kan de Cherokee Night Eagle elke uitdaging aan. Overal, ongeacht het wegoppervlak en de weersomstandigheden.
Elektronische stabiliteitsregeling (ESC) 2.2 MultiJet II Turbodiesel Selec-Terrain®-tractieregelsysteem Jeep® Active Drive I 4x4 system