JEEP® RIJ JE NIET, MAAR BELEEF JE

logo-75th DIT JAAR VIEREN WE HET 75-JARIG BESTAAN VAN JEEP®. EEN PERFECTE AANLEIDING VOOR EEN TERUGBLIK OP DE RIJKE MERKHISTORIE. 


Volg het jubileumnieuws via #myjeepstory, ontdek de 75th Anniversary Edition-modellen en neem een duik in de merkhistorie die zoveel legendarische Jeeps heeft voorgebracht.WE DON’T MAKE JEEP®
YOU DO

jeep-logo-wall

YOU WROTE THE HISTORY, YOU LIVED THE ADVENTURES, YOU BUILT THE BRAND.

Uitgroeien tot een legende was een geweldig avontuur, maar Jeep® zou nooit zover zijn gekomen zonder alle mensen die zijn geschiedenis hebben gevormd. Bekijk de muur die Jeep-fans hebben gebouwd met hun foto's van speciale momenten die het merk in de afgelopen 75 jaar inhoud hebben gegeven.

JEEP® RANGE 75TH ANNIVERSARY EDITION
A LIFETIME OF FREEDOM IN A WORLD OF ADVENTURE.

Dit jaar viert Jeep® zijn 75-jarig bestaan. 75 jaar onbegrensd avontuur waarin de legendarische 4x4 is uitgegroeid tot de moderne SUV’s van vandaag.

BLIJF OP DE HOOGTE
MERKHISTORIE

Vanaf het moment dat het merk Jeep® ontstond vanuit de Amerikaanse aanpakkersmentaliteit van de jaren 40, was het duidelijk dat het zijn stempel op de geschiedenis zou drukken.

NEEM EEN DUIK IN HET VERLEDEN VAN JEEP®, SELECTEER EEN DECENNIUM UIT DE MERKHISTORIE EN ONTDEK DE MODELLEN UIT DIE JAREN.
 
VRIJHEID.PLEZIER.AVONTUUR. ONTDEK MEER